Spelförslag: Stjarnan vs Valur Reykjavík 29/8 “6 förlustfria år”

MATCHEN:

Jakten på spelvärda odds fortsätter efter att gårdagens spelförslag från Norge satt lika övertygande som 1x på Riga FC och där med satt en spelvärd dubbel till 2.14 gånger pengarna. För er som valde att köra en rak tvåa på Mjondalen till 3,25 gånger pengarna fick bra valuta för pengarna. Snyggt spelat och grattis till er!

Vi tar oss idag ännu mer västerut på den geografiska kartan och tar en mellanlandning på Island. Ett möte mellan tabell ettan Valur Reykjavík och tabell tvåan Stjarnan Gardabae. I skrivande stund en dubbelchans på 10bet på Valur eller oavgjort till 1.52 gånger pengarna medans Unibet sover med 1.48 känns som ett bra spelvärde idag. Allt över 1.50 är välkommet när man garderar sig.

Valur Reykjavik har en riktigt bra form för dagen och har på dom 8 senaste matcherna spelat ihop 20 poäng. 6 vinster och 2 oavgjorda resultat medans Stjarnan skuggar strax bakom med 19 poäng efter deras rad på W6D1L1 på sina 8 matcher. Återigen är vi tillbaka i samma resonemang som i gårdagens rek.

Stjarnan är favorit till 2.35 i odds, Valur står i 2.75. Oddsen är helt fel satta enligt mig och jag hänvisar till både statistik och form jag skrev om. 2 lag med så höga odds och tabellplacering står i ett dödläge där krysset känns mer relevant att ha som en utgångspunkt än att singla slant på en vinnare. x2 till 1.52 är fint då Valur Reykjavik inte har förlorat borta mot Stjarnan på 4 år.

Man har spelat en lysande fotboll på Stjornuvollur  arena genom åren och har sedan den isländska cupförlusten mot Stjarnan den 6e april 2014 radat upp 4 segrar och 1 oavgjort resultat, varav att man har 4 raka segrar i rad mot Stjarnan. Den statistiken är när man har spelat borta. Ska man räkna in hemmaspelet så har man även där bara förlorat 1 gång och det var i en cupmatch förra året. Ska man se till ligaspelet så kom senaste förlusten den 3e oktober 2015. Snart 3 år sedan alltså.

2.35 i odds är verkligen inget favoritspel till ett hemmalag, däremot är 1.52 ett givet spel sett till den historik och formkurva som råder för Valur. Jag synar! Lycka till.

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Stjarnan Gardabae:

Valurs bortastatistik av att göra mål i över 75 procent av alla sina bortmatcher matchar bra in på Stjarnan som släpper in mål i 88 procent av alla sina hemma matcher. Trots att man har gjort mål i alla matcher hemma. Stor risk att båda lagen gör mål i denna matchen. Minus för Stjarnan är att man inte vunnit en ligamatch mot Valur på 6 år.

Valur Reykjavík:

En fantastisk rad och en första plats i tabellen efter 11 vinster, 5 oavgjorda och en förlust på sina 17 första liga matcher, Man är obsegrade i sina 12 senaste matcher och har i sitt bortaspel gjort mål i 75 procent av alla sina matcher och har hållit nollan i över hälften av dom. Man har dessutom gjort 2 mål eller fler i dom 3 senaste matcherna.

Inbördes möten:

I liga sammanhang så har inte Valur förlorat borta mot Stjarnan på 6 år, i cup sammanhang förlorade man med 2-1 för 4 år sedan. Hur seriöst man tog på den cup matchen kan bara gud och den allsmäktiga svara på. Men ett stort psykologiskt övertag har utan tvekan Valur.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Sist Stjarnan vann en liga match hemma mot Valur var för 6 år sedan.

✅  Valur har inte förlorat en liga match sedan den 23e maj

⚠ Bara ineffektivitet kan fälla Valur idag.

Speltips: Valur eller oavgjort

Odds: 1.52

Spelstopp: 21.15

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Stjarnan vs Valur Reykjavík 29/8 “6 förlustfria år” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades