Stjarnan vs KR Reykjavik (Island 22:00)

Speltips: Över 2.5 mål i matchen

Odds: 1.62

Spelstopp: 22.00

Spelbolag: 10bet

Units: 6

Dessa två lag som spelar i ligan Pepsideild i Island och älskar mål! Hemmalaget som ligger 5:a i tabellen har gjort hela 20 st mål och släppt in 15 mål medans bortalaget ligger på 7:de platsen med målskillnad 12 gjorda mål och 15 insläppta! Varför jag väljer detta odds är för ALLA hemma matcher som Stjarnan haft i år har slutat över 2.5 mål med ett snitt på 3,8 mål samtidigt som ALLA borta matcher som KR Reykjavik haft i år slutat på över 2.5 mål i denna serie. Jag vet inte vad som kan gå fel då när de mötes för ungefär 10 dagar sedan och matchen slutade 3-2 och de va i en cup också.

Lycka till vid rygg

Tipsa om Stjarnan vs KR Reykjavik (Island 22:00) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades