SpVgg Bayreuth – Pipinsried (Fotboll/ Tyskland: Regionalliga Bayern 1/9) 

Match: SpVgg Bayreuth – Pipinsried

Bayreuth som ligger på andra plats i ligan tar emot Pipinsried som ligger på plats 14de plats och de är gränsen till den röda zonen i Regionalliga Bayern. Dessa två lag har aldrig haft någon match tidigare så finns inte så mycket och gå på där men Bayreuth är ett mycket bättre lag och har faktiskt bevisat det denna säsong! Bayreuth är ett av de lagen i denna serie tillsammans med München 1860 som är dominanta i år. Denna match ska vara enkel för dem.

Liksom Pipsinsried har gjort totalt 7 mål denna säsong och släppt in 13 mål ledans Bayreuth har gjort 17 mål och släppt in 10 mål!

På hemmaplan är också Bayreuth mycket bättre och starkare med hela 8 mål framåt och 3 insläppta mål på hemmaplan! Har väldigt svårt att tro att Pipsinsried ens kommer göra ett mål mot Bayreuth idag!

Jag tror på även 2-0 men rak 1 fungerar hur bra som helst för oddset! Både i kupong och som singel!

Lycka till vid rygg!

Speltips: Bayreuth 1, vinst full tid 

Odds: 1.57

Spelstopp: 18:00

Spelbolag: 10bet


Tipsa om SpVgg Bayreuth – Pipinsried (Fotboll/ Tyskland: Regionalliga Bayern 1/9)  till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades