Sporting Lisbon – Aves (14/1) Portugal; Primeira Liga

I matchen mellan Dallas – Colorado. Vi snubblade på mållinjen med 5 mål i förra matchen där vi behövde 6 mål. Att Dallas bara gör 1 mål på hemmaplan är inte acceptabelt efter att man kollar tidigare matcher. Dallas snittar alltså 4 mål på hemmaplan och lyckas bara göra 1 mål mot Colorado? 2 tröga förstaperioder för att sedan göra 3 mål i sista och falla exakt på mållinjen svider alltid. När ett lag har släppt in 2 mål i 4/5 senaste bortamatcher och möter ett lag med så bra statistik hemma så förväntar iallafall jag mig mer mål av Dallas. Idag går jag dock över till fotboll igen och har valt en match i Portugal. Dagens match är i Portugal mellan Sporting Lisbon och Aves.

Sporting Lisbon – Aves

Sporting Lisbon ligger tvåa i tabellen och har efter 17 matcher fortfarande inte förlorat en match. Idag tar man emot Aves som ligger på 14:e plats och som bara tagit 3 vinster på 17 matcher. Hemmalaget har vunnit 13 matcher och spelat 4 oavgjort, och mot ett lag som Aves så ska man enkelt klara att vinna redan i halvlek. Sporting snittar 2.24 mål per match och möter ett lag som snittar under 1 mål. Aves snittar 1.54 mål insläppta, men idag möter man 2:an i tabellen och då blir det tufft att inte släppa in fler mål. Aves kommer från 4 raka matcher utan vinst och Sporting ligger bara 2 poäng bakom Porto och vill jaga förstaplatsen.

Ett så bra hemmalaglag lär ju iallafall inte ta sin första förlust ikväll och dom borde dominera denna matchen fullt ut. Jag delar med mig av 2 tips idag eftersom jag inte riktigt kan bestämma mig för vilket jag tycker om bäst. Jag vill dela -1.5 på Sporting samt att dom vinner matchen i halvtid och fulltid(1/1).

Speltips: Sporting -1.5 och Sporting 1/1

Odds: 1.55 och 1.57

Spelstopp: 21.15

Spelbolag: Leovegas (100% upp till 1000kr)

 

Tipsa om Sporting Lisbon – Aves (14/1) Portugal; Primeira Liga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades