speltips: Stranraer FC vs Ayr United 2/1

Stranraer FC vs Ayr United – Skottland Leauge one

Matchen:

Sist jag rekade Ayr United bjöd man på 2 raka förluster som sved till ordentligt på spelkontot. Trots det tror jag fortfarande att man är det nya Cork City och att man vinner ligan till 1.80 gånger pengarna när säsongen ska summeras. Trots att Raith Rovers kryper allt närmare och ligger nu bara 2 poäng efter så står jag fast vid att Ayr United spelar i sin egna divison. 13 vinster,2 oavgjorda och 4 förluster och 52/25 i målskillnad när mer än halva säsongen snart är spelad. Stranraer FC kommer inte få det lätt i dagens speltips.

Det har inte hänt på hela säsongen att Ayr United har förlorat 2 matcher i rad och jag tror inte att man gör det 3 gånger på raken. Inte mot Stranraer FC som man redan har slagit 2 gånger denna säsongen. 2-0 hemma den 28e oktober för att sedan slå dom på bortaplan med 4-3 i en målglad tillställning 2 månader tidigare.

Fjärdeplacerade Stranraer FC ligger 16 poäng efter Ayr United och gör lika många mål framåt som man släpper in bakåt. 29/29, 7 vinster, 4 oavgjorda och 7 förluster. I de senaste 17 mötena med Stranraer FC som hemmalag har man vunnit 6 gånger, 2 matcher har slutat oavgjort Medans Ayr United har vunnit 9 gånger.

Stranraer FC gör merparten av sina mål på hemmaplan.19/13 vilket även bör ge en indikation på att man nätar minst 1 gång idag. Spelvärt till 1.57 att ta med på en dubbel om man hellre väljer BLGM och tvekar på Ayr Uniteds form. Själv går jag på att Ayr United studsar tillbaka  på en rak singel till generösa 1.74 på 10Bet.

 

Mitt Spreadsheet 15e december- 15e Januari

 

        Speltips: Ayr United

        Odds: 1.74

Tipsa om speltips: Stranraer FC vs Ayr United 2/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades