Speltips:Real Oviedo vs Teneriffa (11/10) La liga 2

.Tänk att Wales började denna vecka med att ge mig huvudvärk, på samma sätt som att England lyckades göra det 10 gånger om veckan innan. Grattis iallafall till Sverige som har tagit sig till Play off och hej då Holland till ännu ett mästerskap. Och hejdå säger jag till alla landskamper på stryktipset eller på egna kuponger, tänker aldrig mer lägga energi på något så ologiskt och förvirrande.Jag får hoppas att huvudvärken sen i måndags släpper i takt med dagens match jag har hämtat hem från spanska La Liga 2. Real Oviedo mot Teneriffa i spanska tredje divisionen. Det gamla klassiska Real Oviedo som faktiskt är det lag som har spelat flest säsonger i Primera División genom åren, och sist man gjorde det var faktiskt säsongen 2000/2001. Sen dalade man i serie systemet och ligger idag på en 14e i plats i La liga 2, endast 3 poäng bakom tabell 5an Teneriffa.Så tabellen är väldigt jämn i mitt tycke.

Real Oviedo står på 2 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster, hela 12/10 i målskillnad, I jämföresle med Teneriffa som står på 4 vinster 1 oavgjord och 3 förluster. Deras målskillnad står på 12/7. Med andra ord så har båda dessa lagen gjort lika många mål på lika många spelade matcher och det råder ingen brist på offensiva kvalitèer i något av  lagen. Vi bjuds på ett väldigt generöst odds idag till 1.94 på att båda lagen gör mål. Så varför inte sätta ett utgångstips på 2-2 idag. Lycka till men inte för mycket!   Har bättre känsla idag för den här låten idag. Every minute

Mitt spreadsheet

Speltips: BLGM @ 1.94

Spelstopp: 21.00

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips:Real Oviedo vs Teneriffa (11/10) La liga 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades