Speltips:Nagoya Grampus Eight vs Thespakusatsu (29/10) J2-Leuge

Jag försöker läsa av det här oddset på bästa möjliga sätt och jag förstår inte riktigt hur oddssättaren själv har räknat ut detta. Personen ifråga har satt 1,43 på över 2,5 mål i denna matchen, men har samtidigt satt 2,17 på att hemmalaget gör över 2,5 mål mot ligans i särklass sämsta lag. Och då vill jag verkligen betona vikten av det ordet igen. SÄMSTA lag. Ett lag som ligger på 22a plats efter 38 spelade omgångar  med 19 poäng och och hela 12 poäng upp till det näst sämsta laget. Man har en målskillnad på 26/75 och jag ser inga som helst tecken på att detta laget skulle hålla nollan idag. Alltså 75 insläppta mål på 38 matcher och en garanterad nerflyttning en division till nästa säsong.

Ett lag som möter fjärdeplacerade Nagoya Grampus Eight. Ett lag som har en lika spektakulär offensiv som defensiv, men som åtminstonde gör mål. 78/60 varav 44 av dom har gjorts på hemmaplan. Statistik är statistik och siffror siffror men jag är helt övertygad i min tro att man vinner denna matchen med 2 mål eller mer idag. Så jag sätter ett utgångstips på 3-0 till Nagoya Grampus Eight. Lycka till men inte för mycket!

Speltips:Nagoya Grampus Eight över 2,5 mål@2,17

Spelstopp: 08:00

Bolag:Unibet

Tipsa om Speltips:Nagoya Grampus Eight vs Thespakusatsu (29/10) J2-Leuge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades