Speltips:KRC Genk vs Club Brugge (25/10) Jupiler Leauge

Älskar såna där matcher där man inte behöver svettas till 89e minuten innan man får ett avgörande. Bromley gjorde det på 25 minuter igår. Synd att jag inte satte den där Belgiska matchen i måndags bara. Då hade jag haft en winning strike på 8 raka matcher istället. Nu får man börja om igen men skit samma. Varje seger räknas. Det va en bra dag igår oavsett. Tatueringen jag länge har planerat på ryggen fullbordades igår och jag är grymt nöjd över den. En annan sak jag är nöjd över är att Emil Glambeck är på väg ner. Han är i Bangkok nu. En sån hjälte. Försöker få ner Johan också. Få han att inse att Koh Samui är bättre än Örebro. Jag är halvvägs i mitt övertalande.  Ska snart ner med grabben och äta frukost, Banan jordgubbs yogurt pannkakor och vattenmelon. Hans meny är slående likt dagens rek. Club Brugge borta till 1.90 och pengarna tilllbaka  vid oavgjord är ju bara att tacka och ta emot.

Serie ettan Club Brugge med 10 segrar och en förlust på 11 matcher och en enastående målskillnad på 26/9 mot  KRC Genk på en 10e plats. Ett lag med 3 segrar, 5 oavgjorda och 3 förluster och en lika svajjig offensiv som defensiv. Men att få 2,60 på en rak 2a är ju helt galet för en serieledare,och att båda lagen står i 2,60 är ju ännu sjukare. Vad har jag missat liksom? Oavsett vad det skulle vara så håller jag mig till utgångstipset på 1.90 och att man får pengarna tillbaka vid oavgjort idag. Club Brugge är som sagt det bättre laget och borde vinna det här. Sätter ett utgångstips på 2-1. Lycka till men inte för mycket!  Idag känner vi vinsten hela vägen till jobbet!

Spreadsheet- el toro

Speltips: Club brugge, pengarna tillbaka vid oavgjort@1.90

Spelstopp: 20.30

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips:KRC Genk vs Club Brugge (25/10) Jupiler Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades