Speltips:BSV SW Rehden vs Hamburger SV II (27/10) Regionalliga Nord

Huvudet känns tungt idag. Jag kan acceptera om man lägger ett spel och man förlorar stort, då vann rätt lag enligt mig. Men jag accepterar inte när vissa saker inte ger mig ett ordentlig förklaring och man börjar ifrågasätta hela den mänskliga tron. Ofta, och jag säger ofta att en rysk hockey match mellan det absoluta botten träsket och ett topp 5 placerat lag spelar 0-0. En av 100 att det skulle ske. Den va riggad och sönderköpt och den drog med sig 711 krigare ner i graven Och sen kom det ” Hej jag undrar om det va Kenny som valde denna ryska hockeymatch eller om det va du” (citerar: Dom 3 tidigare trestegen så har alla innehållit en rysk hockeymatch.. en annan person ” jag hade en dålig känsla för KHL hela tiden! (Okej? om du har en dålig känsla för det så varför spela?)  Skaka av er förlusten och acceptera ett nederlag. Det är inte ni som har 700 personers förväntan vilandes på era axlar, och det är heller inte ni som bygger upp 700 personer igen. Och jag tror heller inte att 700 personer letar sig in på en fotbolls match i den tyska tredje divisonen om det inte är så att man älskar Hamburg SV II. Just därför ska vi se vad  vi känner till om Hamburger idag.

El toro Spreadsheet

BSV SW Rehden vs Hamburger SV II.

Ligan ettan mot Rehden på en 14e plats. Ska inte finns några som helst tvivel om vilket lag som är bäst av dom här 2. Hamburg, 11 vinster, 2 oavgjorda och 0 förluster. 28/5 i målskillnad är ju helt brutalt med nästan 2 mål i snitt av samtliga av sina matcher den här säsongen. Mot Rehden som på sina 13 matcher har gjort 11 framåt och släppt in 25 bakåt. Dessutom står man på 3 vinster, 2 oavgjorda och 8 förluster. Man kan säkert bjuda till och stå upp för en bra match men så mycket har vi lärt oss om Hamburger att 1,70 på att laget gör över 1,5 mål idag är bara att tacka och ta emot. Sätter ett utgångstips på 3-0 . Lycka till men inte för mycket!

Speltips: Hamburger SV II Ö1,5 MÅL

Spelstopp: 19.00

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips:BSV SW Rehden vs Hamburger SV II (27/10) Regionalliga Nord till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades