Speltips: Irina Begu - Daria Kasatkina - WTA Rom 14/5

13e maj 22:47
32-delsfinal i Rom och oddsen borde vara jämnare enligt mig.

Speltips: Maximilian Marterer - Juan Ignacio Londero - ATP München 30/4

29e apr 01:18
Londero är betydligt bättre än Marterer i dagsläget.

Speltips: Roger Federer - John Isner - 31/3 ATP Miami Final

30e mar 19:00
Spännande final i Miami där oddset här är väldigt lockande.

Speltips: Thiem - Hurkacz 23/3 - ATP Miami 1/32-final

22a mar 17:39
Marknaden överskattar Thiem och det är läge för underdog att kliva fram.

Speltips: Noah Rubin - Mikael Ymer - 20/3 ATP Miami kval

20e mar 00:06
Ska Mikael Ymer gå upp till 3-0 i h2h-matcher mot Noah Rubin?

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades