Speltips: Zulte Waregem – AS Eupen (17/2) Belgien First division A

Nattens speltips satt med god marginal när Winniopeg Jets slaktade Colorado med 6-1. Vi hade spelat över 5.5 mål och spelet var inne efter 47 minuter när Blake Wheeler satte pucken i mål på powerplay. Idag så kör 3-steget i Serie A igång och det är fortfarande inte försent att vara med. Förutom mitt tresteg så har jag idag hittat en match i Belgien First division A. Matchen jag tänker spela på är mellan Zulte Waregem och Eupen. Två lag som släpper in extremt mycket mål och som ligger och slåss i botten av tabellen. Dagens match är fin att kombinera i en dubbel eller liknande om man inte spelar med stora summor. Oddset är 1.58.

Speltips: Zulte Waregem – AS Eupen (17/2) Belgien First division A

Waregem har spelat 26 matcher och tagit 28 poäng. Man ligger på 13:e plats och har vunnit 8 matcher, man har 4 oavgjorda och resten förluster. Totalt har man gjort 39 mål och släppt in 47. Zulte gör mål i 80% av deras matcher och 70% av deras matcher gör över 2.5 mål. På hemmaplan släpper man faktiskt in ännu mer mål, där hela 92%. Idag möter man ett jämnbra lag som ligger 7 poäng bakom i tabellen, Eupen.

Eupen har spelat 26 matcher och tagit 21 poäng. Man ligger på 16:e plats och har vunnit 4 matcher, man har 9 oavgjorda och 13 förluster. Totalt har man gjort 31 mål och släppt in hela 50. Eupen gör mål i 65% av deras matcher bara, men idag tror jag att man minst gör ett. Eupen släpper in mål i 85% av deras matcher.

Med all denna statistiken tror jag på en målrik match där det minst blir 2.5 mål. Jag spelar på 10bet till 1.58 i odds.

Önskar alla lycka till vid rygg! Spela inte mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Zulte Waregem – AS Eupen (17/2) Belgien First division A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades