Speltips: Zaragoza – Numancia Semifinal 9/6

Lördagens speltips utöver “gruppens badboll” kommer från Spanien och LaLiga2. Det är semifinalen mellan hemmastarka Zaragoza och borta svaga Numancia.
Första mötet slutade 1-1 och inför denna retur har jag matchbilden stenklar för mig. Oddset 2.00 ska få sig en öm kram och jag känner mig väldigt nöjd med förutsättningarna !

Semifinal:

Dags att utse vilket av lagen som ska gå till finalen och kämpa om en uppflyttning till LaLiga. Utan tvekan att detta är säsongens viktigaste match hittills och i mina ögon är det en KLAR favorit här. 
I ligaspelet slutade Zaragoza på en fin 3e plats medan Numancia slutade på plats 5. 
Endast 4 poäng skiljde dom åt och båda lagen har sin otroliga fina hemmastyrka att tacka för dom placeringarna. 
Detta ska såklart utnyttjas igen och jag tänker spela den raka 1an till fina 2.00 hos Betfinal. Läs hela reken så förstår ni varför <3 

Zaragoza: 

Laget kom på plats 8 i hemmatabellen med raden 12-6-3 och målskillnad 31-17, + 14 mål. 
Efter en ganska blek inledning av säsongen spelade dom upp sig och har verkligen satt skräck i motståndarna. Till start här kommer de med otroliga raden 9-0-1 och målskillnad 20 – 8 sista 10 hemmamatcherna. 
Laget spelar med en konstigt 4-4-2 uppställning där mittfältet är format som en diamant. Längst fram har de sin skyttekung Borja Iglesias som hamnade på 22+6 mål denna säsong.
Den 25 årige spanjoren har ett bra målsnitt och spås en bra framtid och har ögonen på sig från ett par storklubbar i Europa. På bara dom sista 18 matcherna har han gjort 13 mål och är den stora anledningen till att Zaragoza tagit sig såhär långt. Med diverse scouter på läktaren vill han säkert bli matchhjälte även här och trycka in segermålet som tar dom till finalen !

Numancia: 

Laget kom på plats 14 i bortatabellen med raden 3-9-9 och målskillnad 19-29, – 10 mål. 
Som ni ser trivs Numancia inte alls på resande fot och bara 3 segrar på 21 bortamatcher är inte okej. Trots det jobbade dom sig upp till en slutspelsplats men det är endast pga sin hemmastyrka. 
I första mötet spelade dom hemma och hade chansen att visa den. Tyvärr för deras del var Zaragoza för bra och stod emot utan några större problem. 1-1 slutade matchen och 42-58% boll till Zaragoza.
Nu står de inför den tuffa uppgiften att de måste vinna på bortaplan eller spela 1-1 och hoppas på förlängningen. 
Men med Zaragozas galna hemmaform och Numancias bedrövliga bortaspel ser det inte ljust ut innan domaren blåser igång matchen 18.00.

Lagens form på hemma respektive bortaplan, samt inbördes möten:

Som ni ser längst ner så har lagen mötts 4 ggr på 1 år. 
Zaragoza har vunnit stort med 3-0, 3-0 på hemmaplan och vann med 2-1 på bortaplan i ligaspelet också. 
Så det är inte bara lagens form som talar för 1an, utan även den psykologiska biten från inbördes möten pekar på Zaragozaseger också.  

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Zaragoza har slaktat Numancia i dom två senaste hemmamatcherna med 3-0, 3-0.

✅ Zaragoza har vunnit 9/10 senaste hemmamatcherna.

✅ Numancia är riktigt dåliga på bortaplan. 

✅ Zaragoza har gjort 20 mål framåt och Numancia 6 mål framåt på sina 10 senaste hemma respektive bortamatcher. 

⚠ Zaragoza “leder” matchen pga bortamål när matchen börjar. De behöver inte gå framåt även om jag tror att de slår in den sista spiken i kistan ändå med en 2-0 seger. 

Lycka till om ni tar rygg !

 

 

Tipsa om Speltips: Zaragoza &#8211; Numancia Semifinal 9/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades