Speltips: Young Lions – Tampines Rovers (2/8) Singapore; Premier League

Tyvärr så satt inte mitt förra speltips här på sidan. Ålesund fick ett rött kort redan efter 10 minuter vilket förstörde hela matchen. Man lyckades dock ta ett 1-1 resultat oavsett och då kan man ju bara föreställa sig hur det sett ut 11 mot 11. Men inga sura miner eftersom 5/5 tips på Facebook satt samma dag. Idag har jag valt att dela en match som spelas i Singapore. Matchen som jag kommer dela som dagens rek är mellan Tampines Rovers och Young Lions.

Speltips: Young Lions – Tampines Rovers (1/8) Singapore; Premier League

Young Lions ligger på 7:e plats i tabellen och har inte direkt någonoting speciellt att spela för. Man är inte inne i någon direkt toppform då man förlorat 4/5 senaste matcherna. Även på hemmaplan är man dåliga och har bara 1 vinst på 5 senaste. På totalt 18 matcher har man 4 vinster, 4 oavgjorda och hela 10 förluster. Man har gjort 18 mål framåt och släppt in 35 mål i dessa matcher. Idag ska man ta emot ett betydligt bättre lag i Tampines Rovers.

Tampines Rovers ligger på andraplats i tabellen och har betydligt mer att spela för. En andraplats betyder att man kvalas till AFC cup och man ligger just nu bara 1 poäng framför Home United. Tampines har på 18 spelade matcher lyckats ta 10 segrar, 3 oavgjorda och 5 förluster. På dessa matcherna har man gjort 37 mål framåt och släppt in 20. Det finns alltså bara 1 lag som spelar bättre offensivt i ligan och det är överlägsna Albirex Niigata.

Inbördes möten:

Detta är en av dom största anledningarna till att dagens match är vald. Dessa lagen har mötts extremt många gånger och om man kollar tillbaka till 2015 så har lagen möts 11 gånger varav Tampines har gått som segrare 10 av gångerna. Nästan alla dom senaste segrarna har slutat med 2-3 måls marginal och Young Lions har verkligen inte haft mycket att säga till om. Dom 4 senaste matcherna mellan lagen så har Tampines gått som segrare redan i halvtid.

Jag tror på ännu en enkel seger för Tampines idag som går in i matchen med mycket mer motivation. Redan i halvtid så förväntar jag mig att man leder matchen och därför väljer jag att spela detta till 1.58 i odds på Unibet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

Inbördes möten, dom 4 senaste har slutat med Tampines vinst i halvtid och dom 9 senaste matcherna har slutat med Tampines vinst.

Tabellen och formen.

Tampines har mycket mer att spela för.

⚠️Ser ingenting som egentligen säger emot detta spel. Alltid en liten chansning med halvleks spel men idag känner jag att detta ska gå vägen.

Jag önskar som vanligt alla lycka till vid rygg, men kom ihåg att inte spela mer än din egen plånbok tillåter!

 

 

Tipsa om Speltips: Young Lions – Tampines Rovers (2/8) Singapore; Premier League till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades