20:00
Speltips
Play off National Leauge 02 maj 2019

Speltips: Wrexham vs Eastleigh FC 2/5 Playoff National Leauge

Speltips:

Jag hade hoppats på att få avsluta April med en seger men Portsmouth höll inte i 90 minuter så jag får väl gratulera alla som höll på Peterborough till 5.50 gånger pengarna samt konstatera att april gav inte mer än 12 Units plus efter en rad stolpe ut på slutet. Men ny månad och nya mål att sträva efter så efter en ledig dag igår är jag tillbaka med ännu ett spel och en förhoppning att denna månad börjar på samma sätt som förra gjorde.

Wrexham har jag spelat på flertalet gånger den här säsongen och tagit med i tidigare rekar. Nu är det dags igen och det är väl betydligt mycket mer som står på spel nu än under själva säsongen när man idag kliver in i en kvartsfinal och ett kval att försöka nå hela vägen till Leauge two.  Och jag anser att man har stora chanser att greja det första steget hemma mot Eastleigh som var det fjärde sista laget att knipa en plats till detta kval medans Wrexham snarare var närmare att få en direkt biljett till semifinalen men som istället gavs till Salford med en poängs marginal. Det skiljde 10 poäng mellan dessa 2 lagen när den sista omgången var färdigspelad

Vägen och kvalet till Leauge Two kommer inte att vara lätt, där jag av säsongens tidigare matcher och rekar redan nu kan säga att det kommer stå mellan Solihull Wrexham och Salford. AFC Fylde, Eastleigh och Harrogate väger för lätt och ska jag sätta min egen pesonliga gissning så tror jag att Solihull Moors och Salford spelar  finalen. Och vilka möter Wrexham i en eventuell semilfinal? Jo Salford. :)

Men Wrexhams första hinder är Eastleight och Wrexham som va ligans bästa hemmalag under hela säsongen förlorade bara 3 gånger hemma av 23 möjliga hemma matcher. Som för övrigt skrevs till 17 vinster och 3 oavgjorda. Målskillnaden 36/13. Med den målskillnaden och ett poängsnitt  på 0,57 baklängesmål per match så tycker jag att båda dagens spel faller in ganska bra. Asian -1 och pengarna tillbaka vid uddamåls seger och rak etta till 1.85 gånger pengarna.

Detta då jag anser att Wrexham är det bättre laget och har inbördes statistiken med sig, likaså statistiken sett över hela säsongen. Lycka till!

Wrexham:

I stort sett oslagbara under hela säsongen och förlorade bara 3 gånger hemma i Wales.The Red Dragons som man även kallas öste in mål hemma på  Colliers Park. Man gjorde 36 av lagets totalt 58 mål och släppte bara in 13 av 39 mål. Så bra är man hemma att jag är övertygad om att ska man ta chansen att nå semifinal så bör och SKA  man vinna denna matchen idag.

Eastleight FC:

Är absolut inte ett dåligt lag och knep den sista kvalplatsen till detta kval med god marginal ner till Ebbsfleet. Man kommer som underdog till den här matchen och är ett lag som spelar väldigt ojämnt i sina matcher. Av lagets 23 bortamatcher så har man 11 vinster, 9 förluster och 3 oavgjorda matcher och har inte vunnit mot Wrexham sedan september 2015. Lagets totala målskillnad: 62/63. I deras bortaspel: 34/38. Med den statistiken så släpper man in mer än 1.6 mål bakåt per match i jämnförelse mot Wrexhams 0,5. 

Inbördes:

En seger på 4 år för Eastleigh FC mot Wrexham.

Kupong/Units:

Jag lägger 2 spel på denna matchen. Båda med 2 Units. Den ena är att hemmalaget vinner full tid till 1.85 och ett asian -1 till 2.70 och pengarna tillbaka om man man bara skulle lyckas vinna med 1 mål idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Wrexham vs Eastleigh FC 2/5 Playoff National Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
2.70 , 1.85 Wrexham Asian -1 ,Wrexham rak etta. 2 units x 2 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

02 maj 2019

MATCHTID: 20:00

Spel: Wrexham Asian -1 ,Wrexham rak etta.
Insats: 2 units x 2 units

ODDS: 2.70 , 1.85

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades