speltips: Winterthur vs Neuchatel Xamax FC (24/9) Vi avslutar veckan med 1.80

Jag tänker avsluta denna europa vecka med ett stopp i Schweiz och en match som på förhand känns ganska given. Hade varit ett fint avslut på veckan att skriva ner en bortavinst på Neuchatel Xamax FC till 1.80. Ett lag som inte gjorde mig besviken sist jag rekade dom. Då mot ett motstånd som är betydligt bättre än Winterthur. Det ska råda en tillräckligt stor klass skillnad dessa lagen emellan för att 1.80 ska vara värd att synas idag.

Neuchatel Xamax FC har mött Winterthur 11 gånger på resande fot och vunnit 10 av dom, endast en gång har det blivit oavgjort och endast 1 gång har Winterthur vunnit. Winterthur har dessutom inte vunnit någon av sine 6 senaste matcher mot Neuchatel Xamax, och heller inte någon av sina 4 senaste matcher. Man ligger på en 8:e plats i tabellen, 3a från slutet med endast 1 vinst, 3 oavgjorda och 4 förluster. I tabellen gällande hemmastatistik ligger man sist. 0 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. 3/7 i målskillnad.

Neuchatel Xamax däremot, ligger 2a i tabellen. Med 7 vinster och en förlust ligger man på samma poäng som serieledarna fast med sämre målskillnad. På resande fot har man ännu inte förlorat och står med 3 segrar på lika många många matcher och 5/1 i deras målskillnad.

Botten mot toppen, allt kan hända, bollen är rund. Men sett till dagens form och inbördes möten så ska denna matchen med på ett singelspel. Lycka till men inte för mycket 🙂

http://www.spreadsheet.se/669867

Speltips:Neuchatel Xamax @1.80

Spelstopp:16:00

Spelbolag: Unibet

 

Tipsa om speltips: Winterthur vs Neuchatel Xamax FC (24/9) Vi avslutar veckan med 1.80 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades