Speltips: Winnipeg Jets – Arizona Coyotes (7/2) USA; NHL

Vi fick pengarna tillbaka på mitt Asian spel i Napoli matchen. Jag hoppas att så många som möjligt tog dom pengarna och rygga min nästa match jag tipsade om. Mitt tips i matchen mellan Dallas Stars och New York Rangers satt fint. Dallas startade med underläge men lyckades vända matchen och vi slutsignalen var resultatet 2-1 till Dallas. Idag väljer jag att fortsätta med NHL då jag har hittat ett fint spel inför natten. Spelet är mellan ett riktigt starkt hemmalag, Winnipeg Jets och NHLs svagaste lag Arizona Cayotes.

Winnipeg Jets – Arizona Coyotes (7/2) USA; NHL

Ett av dom starkaste hemmalagen i NHL ska idag ta emot det svagaste laget i NHL. Winnipeg Jets har vunnit 19/24 hemmamatcher denna säsongen och dominerar hårt på egen arena. Man snittar 3.83 gjorda mål och 2.25 insläppta. Arizona Cayotes däremot har mycket större problem. Man har bara 11 vinster på 52 spelade matcher, och 6 av dessa matcherna var dom tvungna att avgöra på övertid. Alltså bara 5 raka vinster för Cayotes denna säsongen. I dessa lagens inbördes möten så har Jets vunnit dom 3 senaste med bra marginal. Man har även vunnit 4/5 senaste mot dom. Winnipeg har vunnit 8/10 senaste hemmamatcher och Arizona har förlorat 8/10 senaste bortamatcher.

Statistiken talar för sig själv och jag tror klasskillnaden idag är alldeles för stor för att Arizona ska ha en chans. Jag hoppas att vi kan fortsätta vinna efter gårdagen och jag har valt att spela rak 1:a på Jets. Jag har spelat på 10bet och får oddset 1.66. Oddset är inte världens högsta men pengar är pengar och denna matchen tror jag stenhårt på.

Jag önskar alla lycka till vid rygg, och även om jag tror stenhårt på denna så är det NHL vi snackar om och allt kan hända. Lägg inte mer pengar än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Winnipeg Jets – Arizona Coyotes (7/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades