Speltips: Willem II v Venlo (7/2)

Jag tog en ”vilodag” igår. Inte för att jag egentligen behövde vila, utan mer för att jag inte gillade utbudet eller matcherna. Jag tror också att det ibland är viktigt att ta en liten paus och inte spela bara för att. Man ska aldrig tvinga fram en rek eller ett spel för då minskar chanserna ganska markant till att vinna. Disciplinerat spelande helt enkelt. Samma sak som när man åker på en förlust, sök inte din revansch på en gång, ge det lite tid och planering. Hur som helst, med det sagt så känner jag att jag har hittat en bra match att ta min revansch på. Den matchen finner vi i Holland och den spelas mellan Willem II v Venlo.

Willem II v Venlo

Vi har en intressant match i Hollands högsta division då 14e placerade Willem II tar emot nionde placerade Venlo. Varför är matchen i sig intressant? Jo, Willem II har en poäng ned till en nedflyttningskval och endast tre poäng ner till direkt nedflyttning. Vilket innebär att man har lite kniven mot strupen och måste ta alla poäng man kan få då flera lag krigar i den nedre delen av tabellen. Venlo då? För dom är det lite tvärtom, man har endast tre poäng upp till en Europa league kvalplats och självklart gör man allt i sin makt för att försöka ta den platsen. Alltså så har båda dessa lag nånting att spela för, matchen har en betydelse. Kan bli en låst kamp men med tanke på matchens betydelse så brukar det oftast bli tvärtom, många chanser och målrikt.

9. Venlo 21 matcher 25:27 29 poäng.

14. Willem II 21 matcher 28:44 17 poäng.

Venlo målsnitt totalt: 1.19 mål/match – Insläppta: 1.29 mål/match.

Venlo målsnitt bortaplan: 1.20 mål/match – Insläppta: 1 mål/match.

Willem II målsnitt totalt: 1.33 mål/match – Insläppta: 2.10 mål/match.

Willem II målsnitt hemmaplan: 1.45 mål/match – Insläppta: 1.82 mål/match.

Willem II har gjort MINST ett mål på 19 av 20 senaste hemmamatcherna.

Venlo har gjort MINST ett mål på 17 av 20 senaste bortamatcherna.

Senast lagen möttes var bara i november och den matchen slutade 3-3.

Intressant är att Willem som ligger på en 14e plats i tabellen har gjort fler mål än vad Venlo har gjort dock så släpper Venlo in betydligt fler mål. Statistiken är tydlig. Jag spelar båda lagen gör mål till ett väldigt fint värde.

🏆 Eredivisie
⏱ Today 20:45
🇳🇱 Willem II v Venlo
✍ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.76 (Bethard)
7️⃣ Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr. 

Willem bethard

Tipsa om Speltips: Willem II v Venlo (7/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades