Speltips: Wigan – Charlton 29/12

Wigan – Charlton, Fotboll England League One

Matchen:

Dags för lite fotboll igen och denna gång beger vi oss till div 3 i England som heter League One. En liga där det finns många fina odds och dagens speltips landar på att tabell serieledande Wigan ska göra minst 2 mål på hemmaplan mot tabell 9an Charlton.
Det är inte enbart tabelläget som talar för en stabil hemmaseger utan även lagens form senaste 5 omgångarna. Wigan vinner de flesta matcherna och gör minst 2 mål framåt, medan Charltons försvar ofta släpper in minst 2 mål oavsett om de själva gör mål framåt.
Nu är det seriens näst bästa hemmalag som ska styra matchbilden igen och med Charlton dåliga bortaform så tror jag de fixar minst 2 mål även ikväll och hemmafansen kan fortsätta fira att de leder tabellen även när domaren blåser av.

Varför jag inte spelar över 2.5 mål istället när Charlton snittar över 1 mål per match är att Wigan har i särklass ligans bästa försvar, på hemmaplan har de endast släppt in 4 mål på 12 matcher vilket är otroligt imponerande.
Jag tror denna match slutar 2-0 eller 3-0, så mycket bättre är Wigan än Charlton denna säsong.
Lagen har bara mötts 1 gång denna säsong och det var för bara 3 månader sedan, då vann Wigan med 3-0 på bortaplan.

Statistik:

Wigan har hemmaraden 8-3-1 och målskillnad 21-4.
Charlton har bortaraden 4-2-5 och målskillnad 14-17.

Wigan har gjort minst 2 mål framåt i 3/5 senast hemmamatcherna.
Charlton har släppt in minst 2 mål bakåt i 5/5 senaste bortamatcherna.

Som nämnt innan har de bara mötts 1 gång på senaste år pga att Wigan spelat i högre division än Charlton.
Det mötet slutade med 3-0 seger till Wigan trots bortaplan, jag ser det som väldigt stora möjligheter till att de upprepar den bedriften även ikväll. 

Utgångstipset landar på 2-0 !

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Wigan – Charlton 29/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades