Speltips: Wexford Youths – Finn Harps (25/5) Irland

Grattis återigen till alla som valde att rygga mitt speltips på Örgryte rak 1:a. 1.58 gånger pengarna steg till över 1.70 innan matchstart men Örgryte visade ändå vad dom gick för och tog en enkel seger. 4-0 slutade matchen tillslut. Idag har jag valt att dela ett speltips mellan 2 lag från Irland, Wexford mot Finn Harps.

Speltips: Wexford Youths – Finn Harps (25/5) Irland

Wexford siter kraftigt och har förlorat sina fem senaste matcher, I dessa 5 matcher har man endast lyckats göra mål i 1 av dom och man sliter kraftigt i både anfallet och försvaret. Man ligget näst längst ner i tabelen och har på 13 matcher tagit 2 vinster, 1 oavgjord och 10 förluster. Idag ska man ta emot ett betyfligt bättre lag som just ju ligger på 4:e plats, Finn Harps.

Finn Harps är uppe och slåss om top 4 och plats til Premier Division- Man har lyckats ta 3 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på sina senaste 5 matcher. Totat denna säsongen har man gjort 14 må och säppt in 10, Wexford däremot har gjort 13 mål och slläppt in 34!

Det är alltså stora problem defensivt hos Wexford och den raka 2:an känns alldelles för fin för att motstå.

Jag önskar alla lycka till vid rygg men kom ihåg att inte lägga mer än plånboken tillåter!

Jag väljer att spela den raka 2:an idag och rekommenderar att lägga den tilsammans med någonting annat om man inte lägger allt för stor insats. Spelet hittas på Betfinal till 1.52 och jag önskar alla lycka till vid rygg! Kom ihåg att aldrig spela mer än plånboken tillåter!

Speltips: Finn Harps vinst

Odds: 1.52

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: Betfinal (100% bonus upp til 1.000kr)

Tipsa om Speltips: Wexford Youths – Finn Harps (25/5) Irland till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades