Speltips: Western Sydney vs Melbourne City 1/1

Western Sydney vs Melbourne Hearts Australien A-leauge

Tänkte faktiskt smygstarta det nya året med att lägga upp 2 spel då dagens utbud bjuder på en del godbitar. Och jag tänkte börja med den som spelas på Spotless Stadium i Australien mellan Western Sydney Wanderers och Melbourne City. Matchen startar 09.50 för den som är vaken.

Matchen:

Det är tabell 8an Western Sydney som hemma möter tabell trean Melbourne City. På förhand ligger favoritskapet på Melbourne City. Med små marginaler dessutom. Man står som segrare till 2.50 på 10Bet just nu medans Western Sydney står sig till 2.75. Trots att det råder en viss klass skillnad sett till hur säsongen har startat för båda lagen.

Western Sydney står på 2 segrar, 5 oavgjorda och 4 förluster efter 11 spelade matcher, medans Melbourne City har 6 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster på sina 12. Med andra ord så har man nästan förlorat lika många matcher som man har vunnit i år. Trots att Western Sydney Wanderers har spelat 4 hemmamatcher i rad utan seger så ska man inte räkna bort att det är dom som har det psykologiska övertaget i inbördes möten. Därav oddset på 2.50 på Melbourne kan jag tänka mig.

För På de senaste 8 mötena har Western Sydney Wanderers inte förlorat mot Melbourne City på hemmaplan. Och det finns ingenting som tyder på att den trenden inte skulle kunna hålla i sig även idag, då Melbourne kommer med 2 raka förluster bakom sig, samtidigt som Western Sydney kommer med en vinst och en förlust.Men historien säger en sak, verkligheten en annan.

Jag tycker det ligger ett bra spelvärde i DNB till 1.83 på att Melbourne vinner idag och få pengarna tillbaka vid oavgjort än att spela en halvgardering x2 till oddset 1.42. Speciellt när Western Sydney blev nollade hemma mot urdåliga Brisbane Roar i den 9e omgången och förlorade med 2-0, och att tabellen har fört Melbourne upp till en tredje plats av den anledningen att man spelar en bättre fotboll helt enkelt. Trots sina 5 förluster.

Lycka till men inte för mycket.

 

Mitt Spreadsheet 15e december- 15e Januari

 

 

        Speltips: Melbourne City DNB

        Odds: 1.83

 

Tipsa om Speltips: Western Sydney vs Melbourne City 1/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades