Speltips: West Ham – Arsenal, London Derby 13/12

West Ham – Arsenal, Fotboll Premier League

Matchen:

Premier League fortsätter och här är det dags för ett laddat London derby som alltid bjuder på målrika tillställningar !
Det är West Ham på plats 18 som tar emot storebror Arsenal som just nu ligger på plats 5 i tabellen.
Två lag som känner varandra väl och som Arsenal supporter så känner jag alltid nervösa ryckningar i ögat när jag ser denna match i spelschemat.
Målfester är utlovad på förhand men frågan är bara vem som gör mest mål, det är faktiskt så att detta möte har spelat över 2.5 mål i ÅTTA RAKA matcher !
Det är publikvändlig fotboll och två lag som älskar snabba omställningar.

Andy Carroll brukar ha lekstuga i luftrummet medans Arsenals snabba triangel där framme har skördat framgångar i detta möte.
När andra granskar denna match så kanske man ser en Arsenalseger komma, men West Ham är helt okej hemma och ska inte underskattas.
De har ett 2-3 resultat mot Tottenham och en 1-0 seger senast mot Chelsea, här kommer Arsenals försvar ställas på prov.

Jag har valt att spela på BLGM och till fina oddset 1.74 hos 10Bet pga deras historia !

Statistik:

West Ham har hemmaraden 3-1-3 och målskillnad 8-11 efter dessa 7 matcher.
Arsenal har bortaraden 2-2-4 och målskillnad 9-13 efter sina 8 matcher.
Men det som alltså drar till sig min uppmärksamhet är historien mellan lagen, som jag skrev innan har de spelat över 2.5 mål i 10/11 senaste matcherna.
Tittar man på BLGM så har det spelet suttit i 5 raka matcher eller 7/8 när West Ham varit hemmalag.
Stärkta med självförtroendet från segern mot Chelsea sist så kommer detta inte bli en lätt match för Arsenal.
1-1, 1-2 blir utgångstipset ! 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: West Ham – Arsenal, London Derby 13/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades