speltips: Wellington Phoenix- Melbourne Victory 10/1

Wellington Phoenix – Melbourne Victory Australien A-leauge

Matchen:

Dagens speltips hämtar jag återigen från Australien och matchen mellan Wellington Phoenix och Melbourne Victory i A-Leuage, där Melbourne Victory bara ska vinna den här matchen! Sett till båda lagens positioner men också för att man möttes den 3e december förra året där Melbourne gick segrande med 3-2, även då på bortaplan.

Nu ställs man återigen mot varandra och sett till Wellingtons Form så kan jag inte se något som helst tecken på att man skulle vinna den här matchen idag. Bland annat för att man ligger tvär sist i tabellen med endast 7 inspelade poäng på 13 matcher. 1 seger, 4 oavgjorda och 8 förluster. Man kommer dessutom från 3 raka förluster och har ännu inte vunnit hemma på Westpac Stadium den här säsongen.

Melbourne Victory har haft en bättre resa den här säsongen, även om man inte har något med topp striden att göra så ligger man på en en femte plats med 5 vinster, 5 oavgjorda och 4 förluster och kommer nog innan säsongen är slut slåss om platserna 3-5 medans Wellington med all säkerhet står kvar på sistaplatsen.

Melbourne Victory är dessutom ett av Australiens näst bästa bortalag den här säsongen med en andra plats på resande fot. 4 av lagets 5 vinster den här säsongen har kommit på resande fot. Likaså har man bara en förlust av sina 4 och det va mot Newcastle Jets vilket man inte kan klandra laget för då Newcastle Jets slåss i toppen av tabellen och skuggar Sydney medans Wellington gör det inte.

1.90 på en bortaseger på Melbourne Victory tycker jag är alldeles för generöst för att inte syna. Det skiljer en hel del dessa 2 lagen emellan. 1.90 på Betfinal är bara att tacka och ta emot för.

 

 Spreadsheet15e -15e

 

Speltips: Melbourne Victory

Odds: 07.35

Spelstopp: 09.50

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om speltips: Wellington Phoenix- Melbourne Victory 10/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades