Speltips: Watford – Crystal P PL 21/4

Dagens speltips är fotboll från Premier League. Här trycker jag in degen i matchen mellan Watford och Crystal Palace. Två lag som är inblandade i nedflyttningsstriden och denna match har ingen råd att förlora. 
Väldigt många skador i båda lagen på mittfältet samt försvaret och då passar det perfekt med att spela BLGM till fina 1.80!

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 12an Watford på 37 poäng mot Crystal Palace på 16e plats med 34 poäng. Lagen har bara 8 respektive 5 poäng ner till att åka ut ligan. Detta är således en sån där match man verkligen inte vill förlora och jag hoppas det kommer 2 supertaggade lag inför dagens match. Här har jag valt att syna BLGM till ett riktigt fint odds på 1.83 hos Betfinal !
Förutsättningarna är perfekta, Crystal Palace målas upp som favorit av spelbolagen och oddset på 2an sjunker helt oförklarligt enligt mig. 
Med alla skador i båda lagen och troligen många rookies på plan försvarsmässigt så kan det bli en del lägen för de rutinerade PL anfallarna i denna match. Att utse en vinnare blir svårt då Watford är starka på hemmaplan och Crystal Palace svajar som ett höstlöv på bortaplan. 

Watford: 

Watford har hemmaraden 6-5-6 och målskillnad 25-30 efter 17 hemmamatcher. Det ger ett målsnitt på 1.47 mål framåt och 1.76 mål insläppta.
Med den siffran så är Watford på plats 8a i ligan på flest mål på hemmaplan, inte illa för ett lag som förknippas med bottenträsket i första ögonblicket. Sedan tror jag folk stirrar sig blinda på deras bortaspel sista tiden.
På bortaplan har Watford blivit nollade i 7 raka matcher. Helt klart under all kritik men idag ska de inte spela på bortaplan där de har alla hjärnspöken. Idag har de hemmaplan och där har de precis tvärtemot en fin monstersvit !

Är supportrarna oroliga för målproduktionen på resande fot så är de mer lugna med produktionen på hemmaplan. Watford har faktiskt gjort minst 1 mål framåt i 13 raka hemmamatcher ! 
Och säsongens finaste skalp togs för bara 2 månader sedan när de läxade upp Chelsea med 4-1. För att inte lagen som jagar bakom ska komma närmare så måste denna svit fortsätta och helst med minst 1 poäng.
Tar de minst 1 poäng idag så är kontraktet klart för dom. 

Crystal Palace: 

C.P har bortaraden 3-5-9 och målskillnad 14-27 efter 17 bortamatcher. Det ger ett målsnitt på 0.82 mål framåt och 1.58 mål insläppta. 14 mål på 17 bortamatcher tänker ni ? Det va ju ingen fest direkt. 
Nä men nu får vi backa bandet lite. Alla minns väl C.Ps inledning av säsongen ? Den dåliga statistiken försvaras av att de började säsongen med att bli nollade i ÅTTA (8) raka bortamatcher. Ja där har ni felet !
Tittar vi exempelvis på de senaste 10 bortamatcherna de spelat så har de gjort MINST 1 mål framåt i alla 10. Tittar man även totalt på C.Ps spel så har gjort minst 1 mål framåt i 13/14 senaste matcherna och endast nollade av Tottenham och i den matchen saknades 13 spelare i truppen för C.P ! Och idag ska de möta Watford som snittar 1.76 insläppta mål på hemmaplan så målchanserna är goda igen.
Tar C.P en seger idag så har de tagit ett stort kliv mot att säkra nytt kontrakt till nästa säsong.

Inbördes möten: 

Tittar vi som vanligt på de 5 senaste mötena så har BLGM suttit i 4/5 matcherna med resultaten 1-2, 2-1, 1-1, 1-0, 2-1.
Årets tidigare match vanns av C.P med 2-1 på hemmaplan efter en mäktig vändning i slutminuterna.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Watford har gjort mål i 13 raka hemmamatcher och C.P i 10 raka bortamatcher.

 Viktigt bottenmöte där båda behöver poängen och kan säkra nytt kontrakt.

 Flera skador defensivt i båda lagen vilket syns på antal mål lagen släppt in på slutet. 

 Spelet har suttit 4/5 senaste matcherna när lagen mötts. 

 2st svajiga bottenlag som varierar bottennapp med bra prestationer.

 Alla skador kan göra så tränarna startar med en defensiv inställning.

Med denna fakta och statistik så kan jag inte låta bli BLGM och tror detta slutar minst 1-1. 
2 trasiga uppställningar defensivt och 2-1, 1-2 ligger nästa till hands med. 

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Watford – Crystal P PL 21/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades