Speltips: Walter Tigers vs Ratiopharm Ulm (4/11) Basket BBL

Andra raka torsken och jag känner hur frustationen kryper allt närmare. Ska jag behöva ställa mig på stranden och skrika rakt ut eller räcker det med att jag låter det gå ut över killen i receptionen när man ställde frågan att man vill veta vad hotell notan ligger på efter 4 dagar och man får till svar att den ligger på 675 dollar. 675 dollar för ingenting.V har ätit och varit ute en gång med båt och spanat in delfiner i en solnedgång. Totalt har Maldiverna varit en ren minus affär för mig Emil och familjen. Vill inte veta vad vi har lagt ut totalt på dessa dagar men jag skulle tippa på 32.000 löst beräknat. När matcherna sen inte sitter uppstår något slags frustation. Jag hade samma känsla förra veckan efter 2 raka 0-0 matcher, sen gick det vägen med 6 raka vinster. Så vi gör ett nytt försök idag igen och hoppas att oturen vänder. Och jag har hittat en match  som ska ses med en otroligt bra chans idag. Walter Tigers Tubingen hemma mot  Ratiopharm Ulm. 2 lag i botten siktet i den tyska BBL ligan. Att man får 1.88 på under 167,5 poäng får mig att lyfta på ögonbrynen idag.Nästan samtliga av matcher lagen har spelat har slutat under den linjen. 3 av 4 hemma matcher för Walter Tigers samt 2 av 3 på bortaplan. 4 av 4 hemma matcher för Ratiopharm Ulm samt  1 av 3 bortamatcher. Vill dock tillägga att Ratiopharm Ulm bortaspel har varit mot betydligt tuffare motståndare än dagens hemmalag.  Jag tycker det är värt att gå in med hög insats idag på att denna matchen går under 167,5 poäng och går all in med 10k. Lycka till med inte för mycket!

El toro spreadsheet

Speltips: Under 167,5 poäng @1.88

Spelstopp: 20.30

Bolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Walter Tigers vs Ratiopharm Ulm (4/11) Basket BBL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades