Speltips: Wales vs Irland (9/10) VM Kval

Min sista vecka i Syd korea är kommen och det är snart dags att ta sig ett ann ett nytt äventyr. Fiji bali Thailand och nu Sydkorea i 3 månader har gått av bara farten och 6 månader har nu passerat utan att man ens har reflekterat över det.Fiji och Thailand var nice, Bali va fantastiskt som alltid, Syd korea har mer känts som en semester med en laptop i knät. Otroligt många timmar har spenderats på olika cafèer för att reka dagens match eller 2. Och alltid beställer man in det samma. En kaffe mocca och en flaska vatten. 3 dollar. En gång fick jag en kopp gratis och det va när dom stängde cafèt en timme tidigare pga personalfest. Vi blickar vidare och kollar in dagens VM kval match mot Wales och Irland.

2 lag i nått slags hetlevrat derby då inramningen kommer vara helt fantastisk i denna sammandrabbning. Wales kommer med 3 raka segrar i bagaget och har faktiskt gjort mål i 5 av sina 6 senaste matcher. Irland är inte mycket sämre dom utan har även dom gjort mål i 5 av sina 6 senaste matcher. Men står sämre till resultat mässigt. 2 oavgjorda, 1 vinst och en förlust.  Ett het levrat derby och mycket som står på spel. Jag tror att matchen kan bjuda på mål åt båda hållen idag och sätter ett utgångstips på 1-1. Att båda lagen gör mål till 2,16 synar jag till en högre insats idag. Tar du rygg så lycka till. Men inte för mycket.  JJ Grey and mofro- every minute är en perfekt låt att kicka igång en winning strike vecka på. Vi hörs.

Mitt Spreadsheet

Speltips:BLGM@2.16

Spelstopp: 20.45

Bolag:Unibet

 

 

Tipsa om Speltips: Wales vs Irland (9/10) VM Kval till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades