Speltips: Waasland-Beveren – Club Brugge Fotboll 11/2

Dagens speltips hittas åter igen i Belgien och idag kommer vi få se en målrik match i fotboll. Igår satt mitt spel på Tottenham och dubbeln på SHL, däremot missades min hörntrippel. 
Idag spänner vi skinkorna igen och hejar för kung och fosterland att denna rek sitter !

Waasland-Beveren – Club Brugge, Belgien Jupiler League

Matchen:

Här ska vi se tabell 7an W.B ta emot överlägsna serieledarna Club Brugge. Det är två extremt målrika lag i en extremt målrik liga. Här har jag valt ett specialspel från 10Bet och det är BLGM+över 2.5 mål totalt i matchen. Alltså måste matchen sluta minst 2-1 eller 1-2, blir det fler mål så sitter spelet ändå. Men ingen av lagen får bli nollade. Oddset som dukas upp är finfina 1.90 ! 
Jag tror på en väldigt svängig match där båda lagen kommer anfalla kopiöst mycket och båda lagen har klarat denna lina flera ggr om sista tiden. 
5 omgångar är kvar innan slutspelet drar igång, hemmalaget ligger 4 poäng under strecket med denna match mindre spelad. Alltså otroligt viktigt att de plockar poäng här och helst en seger. 
Bortalaget leder tabellen med 11 poäng och vinner de ikväll så är de 99% klara 1or och kan vila alla stjärnor sista 4 omgångarna. 

Två lag som har massor att spela för gynnar verkligen detta spel och om lagens målform och snitt fortsätter som tidigare så kommer detta spel sitta !

Waasland-Beveren: 

Hemmalaget ligger 7a i hemmatabellen med raden 6-2-4 och målskillnad 26-18 efter 12 matcher.
Det skapar ett målsnitt på 2.16 mål framåt och 1.5 mål bakåt. 
På dessa 12 hemmamatcher har denna 1.90 oddsare suttit 9 ggr. 

Club Brugge: 

Brugge ligger 5a i bortatabellen med raden 6-3-3 och målskillnad 21-15 efter 12 matcher. 
Det skapar ett målsnitt på 1.75 mål framåt och 1.25 mål bakåt. 
På lagets 12 bortamatcher har detta spel suttit 7 ggr. 

Form och inbördes: Bifogar en bild så ni kan se med egna ögon !

Målformen är RIKTIGT god hos båda lagen medan båda försvaren läcker ordentligt vilket är perfekt för detta spel. 
Spelet har suttit i 4/5 senaste för båda lagen och inbördes 8/11 senaste inbördes möten. 
När man får 1.90 på att det ska sitta igen så säger allt sunt förnuft att det är ett över odds sett till historik och form. 

Utgångstips 2-1 eller 1-2 !

Om ni letar en högoddsare i matchen så finns det ett spel på en målskytt som sticker ut. 
Våran svenska anfallare Isaac Kiese Thelin som spelar för hemmalaget ligger 1a i skytteligan med 14 fullträffar på 25 matcher. Killen är stekhet och har gjort mål i 4 raka matcher, men även i 4 raka hemmamatcher ! 
Sviter spricker alltid nån gång men när oddset 2.80 delas ut för 1 mål av deras överlägsna skyttekung så kan det vara värt en peng. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Waasland-Beveren – Club Brugge Fotboll 11/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades