20:00
Speltips
Eerste Divisie 19 april 2019

Speltips: Volendam - NEC Nijmegen 19/4 Eerste Divisie

Speltips:

Det är dags att lägga upp min första rek på hemsidan efter några dagars fulposter på facebook och jag tar mig tillbaka till Holland och försöker följa upp min första  vinst härifrån som vi bjöds på förra veckan. Nu är det inte PSV vi lägger fokus på denna gången utan NEC Nijmegan som inte heller dom ska underskattas inför detta mötet mot Volendam.

Oddsbolagen är oense om vem som egentligen bör vinna och förlora denna matchen. Därför är oddsen på båda lagen också satt på över 2 gånger pengarna. Såna matcher skapar automatiskt en slags osäkerhet i folks huvud att "om inte bolagen kan bestämma sig, vem ligger då favoritskapet på?

I deta fallet skulle jag vilja påstå att favoritskapet ligger på bortalaget NEC Nijmegan som i 8 av 8 möten mot Volendam har vunnit 7 gånger och bara har spelat oavgjort en gång.

Bortalaget har egentligen ingenting att spela för i den bemärkelsen att man står på 48 poäng och är redan klara för ännu en säsong i högsta ligan även nästa år vilket även hemmalaget har, som även dom har säkrat upp sin existens för nästa år då lagen under som med största sannolikhet åker ut redan nu  ligger 21 respektive 18 poäng efter Volendam. Denna matchen ska egentligen bara spelas av och jag faller endast på inbördes statistiken att Nijmegen aldrig har tappat poäng mot Volendam och lägger mitt spel på ett Asian 0 som ger pengarna tillbaka om denna matchen allt förmodan skulle sluta 0-0.

Volendam:

Varför jag tycker att Asian 0 på denna matchen passar så bra in är att om man tar statistiken från hemmalaget från den 22 februari till nu så hade ett Asian 0 gett pengarna tillbaka 4 gånger och vinst 5 gånger. Hemma snittar man dessutom bara knappt ett mål framåt medans bakåt rullar på nästan 2. 

NEC Nijmegen 

Jag har som sagt satt favoritskapet på bortalaget inför den här matchen och jag gör det inte bara för att man ligger högre upp i tabellen eller har bättre målproduktion mm. Jag går på inbördes och ställer samma antal spelade matcher som hemmalaget spelat sen den 22a februari och får fram att på ett Asian O hade det gett 5 vinster, en match med pengarna tillbaka och 3 förluster. 

Inbördes:

Lagen har möts en gång denna säsongen och då vann NEC hemma med klara 5-1 den 30e November förra året.

Spelad Kupong/Units:

Lägger 2 units på Asian 0 och pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort. 

 

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Volendam - NEC Nijmegen 19/4 Eerste Divisie till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.76 Asian o 2 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

19 april 2019

MATCHTID: 20:00

Spel: Asian o
Insats: 2 units

ODDS: 1.76

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades