Speltips: Volendam – Den Bosch 25/3

Dagens speltips är fotboll och kommer från Holländska ligan Eerste Divisie. Det är en förmodat väldigt jämn match där jag väljer sida pga lagens form och min magkänsla. Jag har nu satt 8 raka singlar här på hemsidan + i vår facebookgrupp med höga odds så vi jobbar väl in denna med ?! 👊

Matchen: 

Detta är mötet mellan Volendam på plats 14 och Den Bosch som ligger på plats 10. Båda lagen kämpar om att nå “kvartsfinal” och kunna kvala sig uppåt i seriesystemet. 
Volendam har 9p upp dit och Den Bosch har 2p upp dit med 8 matcher kvar att spela. Jag förväntar mig en väldigt jämn match för 3p är livsviktigt för båda lagen i eftermiddag. 
Men jag väljer att spela den raka 1an till 1.80 hos 10Bet pga av Volendams hysteriska mål och poängform på hemmaplan. De har höjts sig flera snäpp och plockar t.o.m ner topplagen när de kommer på besök. 
Den Bosch är RIKTIGT dåliga på bortaplan och kommer mest troligen få jobba hårt om de ska få med sig poäng idag !
Holländska ligan är känd för att lagen är starka hemma och betydligt sämre borta. Dessa lag är inget undantag och plockar mer än dubbelt så många poäng hemma som i sina bortamatcher. 
Volendam rak 1a odds 1.80 synas med en standardinsats på 1000 kr. 

Volendam: 

Laget ligger 11a i hemmatabellen med raden 7-4-4 och målskillnad 29-23, +6 mål. 
Efter en ganska bedrövlig inledning på säsongen så har de kommit igång sista halvan och börjat jobba hem fler o fler 3 poängare inför hemmafansen. 
Med en kvartsfinalplats i siktet så kommer de med ett väldigt starkt självförtroende idag. De spelade 2-2 sist mot Maatricht trots ett 0-2 underläge sedan efter 6 minuter ! Väldigt starkt att komma tillbaka och dessförinnan har de 6 raka hemmasegrar. Av dom 6 segrarna så är 2-0 segern mot liga 2an Fort. Sittard mest imponerande. Inte bara 2-0 resultatet men det blev 16-7 i målchanser och 8-1 i skott på mål. Det va alltså inget snack om saken vem som förtjäna att vinna och nu ska de möte ett “mittenlag” som är helt ur form. Att Volendam gjort minst 2 mål framåt i 7 raka hemmamatcher imponerar väldigt mycket. Fortsätter de i denna form så ser vinstchanserna väldigt bra ut enligt mig !

Den Bosch: 

Laget ligger 12a i borta tabellen med raden 2-7-6 och målskillnad 17-22, -5 mål. 
Som ni ser är det inget vidare bortalag alls. Endast 2 segrar på 15 matcher är inget man skryter över direkt. Men laget är svårslaget ändå. De spelar X i hälften av sina bortamatcher och  5 av sina 6 förluster har kommit mot topp 8 lagen. Nu ligger Volendam på plats 14 och är inte i samma kaliber som de övriga topplagen. Så ser man bara på denna faktor så ligger såklart ett X som ett starkt utgångstips igen. 
Men Den Bosch har en riktigt dålig form just nu på bortaplan och jag hoppas den fortsätter. De har förlorat 3 av de 4 senaste bortamatcherna och det skapar såklart hjärnspöken hos spelarna. 
Jag tror Den Bosch är jättenöjda om de kommer undan med ett X idag och därför inte kommer satsa full fart framåt och tillåta stekheta Volendam ha bollen istället. 
Och förhoppningsvis straffar det sig !

Form och inbördes möten: 

Volendam har raden 7-2-1 sista 10 hemmamatcherna med målskillnaden 24-14. 
Den Bosch har raden 1-5-4 sista 10 bortamatcherna med målskillnaden 12-14. 

Tittar vi på dom 3 senaste matcherna här på Kras Stadion så har det slutat 2-2, 2-0 och sist 2-1. 

Utgångstipset skrivs till 2-1 och jag vill åter igen påpeka att jag tror på en jämn match men hoppas lagens form avgör segrare i eftermiddag.
Jag håller ner insatsen till min standardinsats och sedan spänner vi skinkorna och hejar in den tillsammans haha !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Volendam – Den Bosch 25/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades