Speltips: VM Schweiz – Costa Rica 27/6

Onsdagens speltips kommer från VM och det är i gruppspelets sista omgång mellan Schweiz och Costa Rica. Ena laget har en grym defensiv och stor motivation. Det andra laget är redan utslaget ur VM och inget att spela för. Här synar jag ett specialspel till fina 2.45 !

VM: 

Gruppen ska formas för sista gången. Vem ska gå vidare till slutspelet och vem ska åka hem ? Ja första frågan är fortfarande öppen och Schweiz behöver vinna för att säkra avancemang. 
På fråga 2 är svaret Costa Rica. De har gjort 0 mål, 0 poäng och flygbiljetten hem är bokad. 
Det kommer alltså ett supertaggat Schweiz med ett normalt sätt betongförsvar mot ett uppgivet Costa Rica som fortfarande inte hittat målet trots 180 min spel. 
Alla kommer sätt fläsket på Schweizseger som står i 1.80, och den är verkligen inte fel på. Men jag ser inte hur/varför Costa Rica ska lyfta sig och göra ett mål i denna match. 
Jag synar målspelet Schweiz vinna + hålla nollan till otroligt höga 2.45 hos 10bet ! Jag trodde oddset skulle vara runt 2.10 så jag tackar och tar emot. Stort spelvärde med dessa förutsättningar. 

Schweiz: 

Laget ligger 2a i gruppen just nu efter Brasilien. Båda lagen står på 4 poäng men Brasilien har 1 mål bättre i målskillnaden. 
Vinner Brasilien mot Seribien så kan Schweiz gå vidare även om de spelar kryss eller förlorar. Men skulle Serbien skrälla och vinna mot detta Brasilien som haft förvånansvärt svårt att göra mål så måste Schweiz ta poäng. Nu är man ju stora favoriter mot detta avhängda Costa Rica men självklart vågar man inte chansa på att andra lag ska fixa festen åt en. 
Fullt fokus måste vara på sin egna match för att gå vidare. De har normalt sett ett väldigt starkt försvar och när de väl släpper in mål är det mot stora nationer. 
Tittar vi på dom 10 senaste matcherna har de hållit nollan i 5/10. I de andra 5 matcherna när de släppte in mål mötte dom Serbien, Brasilien, Spanien och Portugal och sen Ungern.
Självklart KAN Costa Rica göra ett mål, men chanserna är betydligt mindre än vad detta odds tyder på. 

Costa Rica: 

Laget ligger sist i tabellen med raden 0-0-2 och målskillnad 0-3. De inledde med 0-1 förlust mot Serbien och senaste 0-2 förlust mot Brasilien. Trots bra försvarsinsats mot brassarna orkade de inte stå emot på slutet och 2 bollar hittade nätmaskorna. Nu är VM äventyret slut och det ska spelas av 90 min innan de kan åka hem igen till välförtjänt semester. 
Lagets offensiv lämnar mycket att önska och det är ett stort problem de har. Tittar vi på deras 10 senaste matcher har de blivit nollade i 6/10. Då är de nollade i 4/6 senaste matcherna. 
Utöver det så har de förlorat 8/10 senaste så formen är verkligen under isen. Att de skulle ge sig på Schweiz finns inte på kartan. Gör de om bedriften och kämparinsatsen som mot Brasilien kanske de kan få in ett mål eller kriga till sig ett 0-0 om Brasilien leder stort i sin match och Schweiz hör det från bänken. 
Ger Schweiz 100 % mot detta utslagna lag så SKA de vinna och hålla nollan, så mycket sämre är Costa Rica än Schweiz. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Schweiz går för seger för att inte lägga sin framtid i andras händer.

✅ Schweiz har ett otroligt starkt försvar som t.o.m Brasilien hade svårt att komma igenom. 

✅ Costa Rica redan utslagna, saknar all motivation här. 

✅ Costa Rica har på 180 min fotboll bara fått iväg 3 skott på mål. (I matcher de haft motivation till att anfalla)

⚠ Om Schweiz får reda på att Brasilien leder stort mot Serbien så kan Schweiz slappna av och då tappa fokus i försvaret. 

Lycka till om ni ryggar ! 

 

Tipsa om Speltips: VM Schweiz – Costa Rica 27/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades