Speltips: VM Egypten – Uruguay 15/6

Fredagens speltips kommer från Fotbolls VM och det är ifrån mötet Egypten – Uruguay. På förhand en ganska jämn match i mångas ögon men liten fördel Uruguay. Nu kommer mest troligen Egyptens stora stjärna Salah missa matchen också. Det gör såklart Uruguay till stora favoriter i mina ögon och här tänker jag syna ett målspel som smakar mumma till 1.95 !

VM: 

Här går dessa lag in i VM och spelar sina första matcher i detta mästerskap. På förhand handlar det om 3 lag i denna grupp som slåss om 2 platser. Ryssland, Egypten och Uruguay, Saudarabien räknar de flesta bort helt. 
Således blir denna match väldigt viktig att inte förlora för något av lagen. Jag ser Uruguay med sitt monsteranfall som det klart bättre laget och tror på en komfortabel seger. Medan Egypten ser ut att få klara sig utan världsstjärnan Salah så kommer Uruguay starta med Suarez och Cavani på topp. 
Både lagen ser lika “mediokra” ut i försvar och på mittfältet enligt mig. Det enda dessa lag lever på är deras offensiv och det är det jag har valt att spela på. 
Trots att Egypten har ett helt okej försvarsspel så tänker jag syna Uruguay över 1.5 mål till 1.95 hos 10BET. 
Om Salah missar matchen efter sena tester så tror jag inte Egypten går speciellt mycket framåt och låter Uruguay hålla bollen. Då kommer det uppstå tillfällen för Suarez och Cavani och det är inga dåliga avslutare längst fram som hela landets framgångar hänger på. Utgångstips 0-2 !

Egypten: 

Laget har spelat 5 st matcher under 2018 som uppvärmning inför VM. 2-1 Portugal (förlust) 1-0 Grekland (förlust) 1-1 Kuwait, 0-0 colombia och sist 3-0 Belgien (förlust). Inga fina resultat att komma med  så ser jag chanserna till poäng som ytterst små här. 
2 mål framåt på 5 senaste matcherna alltså. Och då va Salah med och gjorde målet mot Portugal och det andra kom mot Kuwait. Ja det ser riktigt mörkt ut offensivt och ska de lyfta laget när de hamnar i ett 0-1 underläge så är chanserna betydligt större för 0-2 i baken än ett kvitteringsmål enligt mig. 
Egypten kommer få det jobbigt att stå emot under 90 minuter !

Uruguay: 

Laget har bara spelat 3 träningsmatcher inför VM detta år. 2 av matcherna utspelade sig i “China Cup” där de vann med 2-0 mot Tjeckien och 1-0 mot starka Wales. 
Senaste matchen spelades för 1 vecka sedan mot Uzbekistan. En match jag rekade handikapp -2 i och den slutade 3-0 till Uruguay efter lite krampaktigt spel första 30 minuterna innan målen kom. 
Laget kommer med en positiv anda i laget och storstjärnorna har nu fått spela ihop sig lite sista matcherna och tryckt in ett par mål.
I mitt tycke är Uruguay stora favoriter till att vinna denna grupp och självklart är en seger här viktigt för fortsättningen.

Matchanalys: 

Mycket hänger på Salahs närvaro såklart. Spelar han så kommer Egypten spela mer offensivt och jämnare fördelat bollinnehav. Om han inte är redo för spel så tror jag Uruguay kommer tillåtas hålla bollen och styra matchtempot mera. 
Då tror jag det kan bli en del handsbollsanfall utanför Egypten straffområde och bollarna kommer matas på Suarez och Cavani. När väl 0-1 kommer så hänger nog 0-2 i luften också. Uruguay har 2 klassanfallare längst fram som avskyr att gå av planen mållösa och de fixar nog denna lina tillsammans även denna gång !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Uruguay spelar en offensiv fotboll och är inget försvarande lag.

✅ Uruguay har Luis Suarez och Cavani på topp som är spelsugna. 

✅ Uruguay som är favoriter i matchen måste gå för segern. 

⚠ Egypten kan starta extremt defensivt om Salah saknas och kriga för ett X. Och då satsa på dom 2 sista matcherna för att ta sig vidare när målkungen är tillbaka. 

Lycka till om ni tar rygg !

 

 

 

Tipsa om Speltips: VM Egypten – Uruguay 15/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades