Speltips: VM Danmark – Australien 21/6

Torsdagens speltips kommer från Fotbolls VM och det är mötet mellan Danmark och Australien. Efter ett par dagars paus från detta kaosartade event så testar jag lyckas här igen. 
Jag tycker ena laget har blivit för stor favoriter och synar ett dubbelspel till fina 1.98 på LeoVegas. 

VM: 

Detta är andra omgången i gruppspelet. Danmark inledde med en väldigt turlig seger mot Peru medan Australien föll mot Frankrike med minsta möjliga marginal. 
På förhand handlar denna grupp om 3 lag. Frankrike som förväntas vinna gruppen och sedan Danmark och Australien. Peru rankade jag sist av dessa lag innan VM börja. 
Att något av lagen skulle ta poäng mot Frankrike trodde jag inte på och detta ansåg jag vara den viktigaste matchen för dessa lag. 
På något sätt så känns det som att laget som vinner denna match kommer bli 2a och gå vidare. 
Personligen tycker jag Danmark är för stora favoriter här och sätter krysset som utgångstips. Men samtidigt varnar jag omgående för ett hungrig Australien som slog alla med häpnad när de neutraliserade Frankrike FULLSTÄNDIGT under matchens första 55 minuter. Dubbelchansen X2 till Australien ger 1.98 och den tycker jag har på tok för högt odds !

Danmark: 

Laget med superdefensiven. Ja iaf på pappret. De kommer med 5 raka nollor i bagaget och bör således ha bra självförtroende defensivt. Men i ärlighetens namn så har jag inte imponerats alls av det defensiva spelet. Visst 5 raka nollor är svårt att prata bort. Men samtidigt små marginaler som straffmissar och bollar på mållinjen som räddat sviten. 
I öppningsmatchen missade Peru en straff och en 1-0 ledning där hade såklart ändrat hela melodin. Nu tog Danmark ledningen genom Poulsen med 30 min kvar.
Men Peru va det bättre lagen matchen igenom med bl.a dubbelt så många målchanser, dubbelt så många skott på mål. 
Laget har inte imponerat alls på mig och jag tror deras defensiva nollor förblindar folk från deras brister på mittfältet där allt går genom Eriksen. Får bara Australien honom i samma järngrepp som de hade på Frankrike så har de vunnit halva matchen redan där !

Australien: 

Laget står på 0 poäng efter inledningsmatchen mot Frankrike. Alla trodde på en lätt fransk seger men oj vilket kämpande Australien visade upp. Taktiskt sett slog de knut på fransmännen och hela världen blev nog häpna över scenerna som utspelade sig på plan. 
Frankrike börja bra första 5-10 min sedan va det showtime. Australiens 5mana-mittfält med Jedinak, Mooey, Kruse, Rogic och Leckie plockade bort storstjärnorna enkelt. Kanté och Pogba kom ingenstans och varenda anfall blev förstörda i uppspelsfasen. Det var nästan så man ställde sig upp och applådera varje gång Pogba fick bita i gräset pga en perfekt brytning. 
Nu tror jag Australien kommer starta med samma taktik, att förstöra för Danmark i uppspelsfasen och “strypa” Eriksen med en punktmarkering. 
Lyckas de neutralisera honom så kommer Danmark tappa allt spel. Om matchplanen går i verket så kommer Australien våga lyfta spelet och kan absolut skada Danmark. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Australien visade med en toppenprestation att de kunde rubba Frankrike. Endast ett långskott med styrning i underkant ribba och 1cm över mållinjen berövade dom ett kryss. 

 Två lag som är jämnlika enligt mig. Att då få så högt odds på X2 ger ett stort spelvärde. 

 Australien gör nästan alltid minst 1 mål framåt och släpper sällan in 2 mål bakåt. 

 Danmark har en stor världsspelare som dirigerar hela laget från mittfältet. Får inte Australien stopp på Eriksen och han tillåts få för mycket ytor så är Danmark ett ständigt hot i omställningar och farliga frisparkar. 

Matchanalys: 

Jag tror Danmark kommer tillåtas hålla mycket boll första 20-30.  Australien kommer försöka punktmarkera Eriksen för att sedan ligga på kontringar och ta över mer och mer därefter.
Tror på en väldigt målsnål match och 0-0, 1-1 känns mest logiskt på förhand pga hur jag tror matchbilden kommer se ut.

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: VM Danmark – Australien 21/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades