Speltips: VM Brasilien – Schweiz 17/6

Söndagens speltips är från VM och det är ett kortspel mellan Brasilien och Schweiz.
Medan hela världen spelar rak 1a så har jag grävt lite djupare för en rolig högoddsare som jag tror har fin chans att sitta. 

VM:

Brasilien mot Schweiz. Visst låter det som en enkel seger för guldkandidaten från Brasilien. Oddset på 1.40 tilltalar mig ingenting utan har gett mig in på kortmarknaden faktiskt. Redan när jag såg denna match så va min första tanke “vad är oddset på att stora tunga Granit Xhaka får gult kort” ? I mitt huvud borde oddset vara runt 2.50 med tanke på vilket lag han möter och framför allt spelarna. 
Nu duker 10bet upp oddset 3.0 på att han ska få minst ett kort och det är inte mycket att tveka om. Brasilien kommer dominera matchbilden och bollinnehavet. 
De kommer parkera sin offensiva lamborghini utanför Schweiz straffområde och vem står där ? Jo Granit Xhaka. Innermittfältaren som bor precis framför backlinjen och kommer få stångas med allt centralt spel när vindsnabba spelare som Firminho, Jesus, Coutinho och Neymar kommer med bollen rättvända. 

Detta blir såklart ingen lätt uppgift och det blir inte bättre av att Xhaka har helt tappat sin brytningsförmåga. Han spelar för “mitt” lag Arsenal och jag blir ständigt frustrerad på hans hårda och onödiga tacklingar.
De gula korten viftas med ganska regelbundet och han förtjänar faktiskt ännu mera än de han har fått. Många fula kapningar och onödiga tröjdragningar på hemmaplan, men han har sluppit undan konstigt nog ändå. 
Firminho, Jesus, Coutinho och Neymar väger alla mellan 68-75 kg och Granit Xhaka står på 82 kg och är 2-11 cm längre än sina motståndare. Han är långt ifrån lika snabb och explosiv som dessa herrar och med kanske 65-70% boll för Brasilien så kommer hans jobb på mittfältet vara extra viktigt.

Skulle Schweiz superdefensiv hålla nollan länge så kommer Brasilien bara trycka ner dom längre och längre ner i försvaret. Hemmalaget är fyllt av tekniska spelare som älskar att utmana sin gubbe och gå in i planen för att ta skott. Xhaka kommer hamna på efterkälken och jag blir faktiskt lite förvånad om han inte tar ett kort i denna match.   

Granit Xhaka: 

Detta är hans senaste matcher och i några av dom har han inte startat heller. 
Av dessa 8 kort är 5 av dom på bortaplan vilket styrker min åsikt. Jag tycker han kommit undan MÅNGA klara gula kort på hemmaplan så denna bild skulle egentligen vara fylld med flera gula pluppar. 
Nu ska han dansa med små tekniska världsstjärnor i 90 min och jag har bra magkänsla för denna högoddsare. 

En annan anmärkningsvärd fakta är att han tagit 9 röda kort sista 4 åren vilket visar vilken dumdristig spelare han är ibland. 

Historik i klubblagen sedan 2014: 

Historik i landslaget sedan 2014: 

Som ni ser så kommer det gula kortet upp ganska ofta i tävlingssammanhang. 
Och nu möter han några av världens snabbaste och mest tekniska anfallare.  

Det är aldrig lätt att sätta en 3 oddsare men jag ser ett bra spelvärde i spelet då min tänkta matchbild ökar chanserna drastiskt för ett kort av Xhaka. 

Lycka till om du tar rygg !

 

 

Tipsa om Speltips: VM Brasilien – Schweiz 17/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades