Speltips: VM Brasilien – Costa Rica 22/6

Fredagens speltips kommer från VM och från matchen Brasilien – Costa Rica. En av guldfavoriterna tar här emot laget jag tippat ska bli nollade i hela VM till 8 ggr. 
Stor klasskillnad mellan lagen och Brasilien behöver en seger efter bara 1-1 mot Schweiz. Här höjer jag insatsen och lutar mig mot ett lägre odds på 1.62 !

VM:

Här ska Brasilien som var favoriter till att vinna guldet innan VM börja enligt oddsen möta lilla Costa Rica. Efter 1-1 mot defensivt starka Schweiz så blir detta en måstematch om man ska vinna gruppen. 
Nu möter man Costa Rica som anses vara ett av VMs sämsta lag och har ingen offensiv man skrämmer Brasilien med. 
Alla känner till Brasiliens namnkunniga offensiv men Brasilien har faktiskt ett av världens bästa försvar sista året. 
Nu ska detta superförsvar ta sig an ett av förra årets sämsta offensiver. Trots alla konstiga resultat i VM så SKA detta bara sluta på ett sätt. En enkel seger till Brasilien ! 
Jag spelar här Brasilien vinna + hålla nollan till 1.62 på 10Bet.

Brasilien: 

Laget är rankat som världens näst bästa landslag med spelare som Marcelo, Silva, Willian, Coutinho, Gabriel Jesus, Firminho och Neymar. 
De är favoriter i mångas ögon till att vinna hela VM och ska inte ha några problem med lag som Costa Rica. 
Nu har laget en match i kroppen och anfallsspelet måste höja sig om de ska ta sig hela vägen till finalen. 
Nu blir detta nästan som en offensiv träningsmatch och perfekt motstånd att möta i andra omgången. Jag tror Brasilien som älskar att hålla i bollen kommer rulla ut Costa Rica fullständigt och trötta ut dom. 
När våg efter våg kommer så kommer inte de uppgivna motståndarna som praktiken är ute ur VM kunna stå emot.  

Costa Rica: 

Laget är rankat som världens 25:e bästa lag inför VM. De kommer hit med en väldigt dålig offensiv form och förlusterna duggar tätt. 
I dom 10 senaste matcherna har man 7 förluster och man har blivit nollade i 5 av dessa. 
Costa Rica mötte Serbien i första matchen och det var deras chans i detta VM. Seger där så hade ett liiiitet hopp funnits. Nu står de på 0 poäng och ska möta Brasilien Schweiz. 
Visst man ska inte ge upp på förhand men ärligt. Ingen tror de kommer ha en sportmössa i dessa matcher. 
Här kommer Costa Rica inte ha mycket boll och kan man inte göra mål på Serbien så ser chanserna inte ljusa ut mot Brasilien heller. 

Lagens målform: 

Som ni ser har Brasilien hållit nollan i 7/10 senaste matcherna och har bra form.
Samtidigt har Costa Rica 7 förluster och blivit nollade i 5 av dom. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Brasilien måste vinna och är flera klasser bättre än Costa Rica och har massa världsspelare i laget.

✅ Costa Rica har bedrövlig offensiv form och blivit nollade i 5/8 senaste matcherna. 

✅ Costa Ricas chanser att gå vidare krympte till minimala när de förlora den “lättaste” matchen de hade i gruppspelet i första omgången. 

⚠ Neymar haltade av träningen men ska enligt rapporter vara okej. Men skadan hämmar han på planen vilket syns på ansiktsuttrycken.
Saknas en av världens bästa anfallare är det ett stort minus. Om en storstjärna springer runt på planen och inte är 100 % är det ett ännu större minus. 

⚠ Ett enda skott från Costa Rica kan sabba hela spelet. Nu är de helt uträknade av alla i världen och kan spela avslappnat och ev kontra fram några avslut.  

Matchanalys: 

Jag tror givetvis att Brasilien kommer ha nästan all boll i matchen. De kommer försöka få in 1-0 och 2-0 så snabbt som möjligt för att slippa ett eventuellt fiasko och riskera gruppsegern. 
Ska de vinna den så måste de trumma på lite och göra så mycket mål som möjligt så inte Schweiz vinner på målskillnad. 
Costa Rica bör bli nollade i typ 8-9 matcher mot detta Brasilien. Vore ytterst tråkigt om det är en sån dag just denna gång men det tror jag inte. 
Har svårt att se någe annat än 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0 i denna match. Ger bara Brasilien 100 % är det done deal !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: VM Brasilien – Costa Rica 22/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades