Speltips: VM Belgien – Panama 18/6

Måndagens speltips är från VM och det är från mötet Belgien – Panama. Detta komemr såklart bli en ensidig historia och alla odds på Belgien rasar för varje timme som går. Här tror jag på spelmässig slakt mellan ett världslag och ett amatörlag. Då passar denna fina 2.18 oddsare perfekt på eftermiddagen !

VM:

En av kandidaterna att nå finalen i år är utan tvekan Belgien. De nämns inte som de största favoriterna men de är en stor bubblare i bakgrunden som man inte kan blunda för. Här tror nog de flesta på en total överkörning spelmässigt och jag kan bara hålla med. Det är stor skillnad på samtliga 11 positioner och bör vara spel mot 1 mål i 90 minuter. Här tänker jag spela “Belgien vinner båda halvlekarna” till fina 2.18 hos 888sport och känner mig inte det minsta orolig. 

Belgien: 

VMs bubblare. Laget som jagar storfavoriterna i bakgrunden och inte ska räknas bort.
I laget är det massor av rutin och de flesta från toppklubbar i Premier League. 
Namnen Courtois, Vertonghen, Alderweireld, De Bruyne, Witsel, Hazard, Mertens, Chadli, Fellaini, Dembele och Lukaku kan någon knappast ha missat. Det är en perfekt trupp med stora starka försvarare och mittfältare. I anfallet finns vindsnabba Hazard och Mertens på varsin kant med stora starka Lukaku i mitten. 

Nu möter dom Panama. Laget raknas i mina ögon som det sämsta i hela VM och flera verkar hålla med mig. Ett av de mest spelade långtidsspelen inför VM är att Panama inte ska göra ett enda mål i VM och jag har själv lagt en liten peng på det. Om detta nu blir verklighet så behövs alltså bara 2st Belgiska mål för att detta speltips ska sitta.

Inför VM har Belgien trampat igång sin offensiv med 4 matcher 2018. 4-0 seger mot Saudarabien, 0-0 mot Portugal, 3-0 mot Egypten och sist 4-1 mot Costa Rica. 
Belgien och England kommer slåss om 1a platsen i gruppen. Det innebär att det kan bli en målskillnad historia om de spelar X i sista omgången när de möts. Alltså kommer England och Belgien ge 100 % och satsa på bra målskillnad mot slagpåsen Panama vilket såklart gynnar detta spel väldigt mkt !

Panama: 

Ett av Vms sämsta anfall ska försöka rubba stora starka Belgien. Tror de verkligen på det själva eller ser laget detta som en häftig upplevelse bara? Inför VM har de laddat upp med 5 st matcher under 2018 och de har endast gjort ETT mål framåt på dessa matcher, Lagets offensiv är alltså under all kritik och att de ska måla mot alla dessa rutinerade PL försvarare ser jag som långsökt. 

Det kommer vara spel mot ett mål och Panama får se detta som en träningsmatch med inriktning försvar. 
Försöker de ens lyfta laget i någon form av offensivt försök så kommer De Bruyne, Hazard och Mertens få stora ytor i omställningarna. Nej, detta blir kattens lek med råttan och Panama får vara glada om de kommer undan med 3-0 när domaren blåser av. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Belgien öser in mål för tillfället och kommer dominera matchbilden total.

 Belgien har världsklassanfallare och spelar en offensiv fotboll.

 Spelet har suttit i 3/4 matcher under 2018. 

 Ser bara en risk. Det är om Panama parkerar bussen och gör årets bästa försvarsinsats första 45 min.
Annars är denna 2.18 oddsare ett öppet mål enligt mig ! 

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: VM Belgien – Panama 18/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades