Speltips: Vitebsk – Torpedo Minsk (12/6) Vitryssland; Vysshaya liga

Grattis till alla som har tagit rygg på mina senaste speltips. Vi har bara 1 förlust på 11 senaste och det anser jag vara mer än godkänt! Vi rök tyvärr senaste gången när Atletico Paranaense inte lyckades få in en boll i mål. Idag har jag hittat ett speltips i Vitryssland till nästan 2 gånger pengarna. Matchen som jag valt att reka idag är mellan Vitebsk och Torpedo Minsk.

Speltips: Vitebsk – Torpedo Minsk (12/6) Vitryssland; Vysshaya liga

Vitebsk ligger på 4:e plats i ligan efter 10 spelade matcher. Man har tagit 6 vinster, 2 matcher är spelade oavgjort och 2 matcher är förlorade. 20 poäng tagna alltså på 10 matcher. På 5 hemmamatcher spelade så har man endast förlorat mot BATE som toppar ligan med endast 1 förlust. Idag ska man ta emot ett lag som öppnat upp säsongen mycket mycket sämre och visat 0 kvalite.

Torpedo Minsk har endast tagit 1 vinst på sina 10 spelade matcher. Man har 4 oavgjorda och 5 förluster utöver det. Förra året var man ett av topplagen i ligan under och lyckades ta sig en uppflyttning, men man har verkligen inte lyckats varken i försvaret eller i anfallet. Man har endast 4 mål på 10 matcher och har släppt in hela 13 mål, vilket är näst mest i ligan.

Det ända som är emot detta spelet är inbördes möten då Torpedo Minsk har tagit seger i 4/5 senaste. MEN den ända matchen som jag räknar in här är den senaste matchen när Vitebsk tog en seger på bortaplan med 0-2. Dom andra 4 matcherna är spelade alldeles för längesen. Helt tillbaka till 2004.

Torpedo visar att dom har problem efter sin uppflyttning medans Vitebsk startar starkare än någonsin. Jag väljer att spela Vitebsk vinst i halvtid till fina 1.94 gånger pengarna på 888sport.

Saker som tar FÖR och EMOT:

✅ Tabbell och form

✅ Senaste mötet slutade 0-2 borta till Vitebsk

⚠ Det är fortfarande tidigt in på säsongen och allt kan hända.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.