Speltips: Vitebsk – Torpedo Minsk (12/6) Vitryssland; Vysshaya liga

Grattis till alla som har tagit rygg på mina senaste speltips. Vi har bara 1 förlust på 11 senaste och det anser jag vara mer än godkänt! Vi rök tyvärr senaste gången när Atletico Paranaense inte lyckades få in en boll i mål. Idag har jag hittat ett speltips i Vitryssland till nästan 2 gånger pengarna. Matchen som jag valt att reka idag är mellan Vitebsk och Torpedo Minsk.

Speltips: Vitebsk – Torpedo Minsk (12/6) Vitryssland; Vysshaya liga

Vitebsk ligger på 4:e plats i ligan efter 10 spelade matcher. Man har tagit 6 vinster, 2 matcher är spelade oavgjort och 2 matcher är förlorade. 20 poäng tagna alltså på 10 matcher. På 5 hemmamatcher spelade så har man endast förlorat mot BATE som toppar ligan med endast 1 förlust. Idag ska man ta emot ett lag som öppnat upp säsongen mycket mycket sämre och visat 0 kvalite.

Torpedo Minsk har endast tagit 1 vinst på sina 10 spelade matcher. Man har 4 oavgjorda och 5 förluster utöver det. Förra året var man ett av topplagen i ligan under och lyckades ta sig en uppflyttning, men man har verkligen inte lyckats varken i försvaret eller i anfallet. Man har endast 4 mål på 10 matcher och har släppt in hela 13 mål, vilket är näst mest i ligan.

Det ända som är emot detta spelet är inbördes möten då Torpedo Minsk har tagit seger i 4/5 senaste. MEN den ända matchen som jag räknar in här är den senaste matchen när Vitebsk tog en seger på bortaplan med 0-2. Dom andra 4 matcherna är spelade alldeles för längesen. Helt tillbaka till 2004.

Torpedo visar att dom har problem efter sin uppflyttning medans Vitebsk startar starkare än någonsin. Jag väljer att spela Vitebsk vinst i halvtid till fina 1.94 gånger pengarna på 888sport.

Saker som tar FÖR och EMOT:

✅ Tabbell och form

✅ Senaste mötet slutade 0-2 borta till Vitebsk

⚠ Det är fortfarande tidigt in på säsongen och allt kan hända.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Vitebsk – Torpedo Minsk (12/6) Vitryssland; Vysshaya liga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades