Speltips: Villareal – Sevilla 26/11

Villareal- Sevilla, Fotboll La Liga

Matchen: Dags för spansk fotboll och här väljer jag sida i en match som ser ut att bli jämn och innehålla tajt spel. Men hemmalagets fina form på hemmaplan och deras imponerande försvarsspel har fått mitt intresse och därför tar jag rygg på Villareal. Slutar matchen X får jag insatsen tillbaka.

Detta är tabell 6an Villareal hemma mot tabell 5an Sevilla, två lag som lever mycket på sitt hemmaspel och inte alls är lika poängrika på resande fot.

Jag säger inte att detta är någon självklar 1a utan det är krysset som ligger närmast till hands , men om något lag ska vinna så tror jag det blir Villareal då de har 12-1 i målskillnad efter 5 matcher på hemmaplan. Riktigt imponerande försvarsspel.

Statistik:

Villareal har hemmaraden 4-1-0 och 12-1 i målskillnad och 12 poäng.

Sevilla har bortaraden 2-0-4 och 3-9 i målskillnad och 6 poäng.

Senast lagen möttes här så slutade matchen 0-0 och Villareal vann skotten med 5-0!

Jag tror på en målsnål match och hoppas Villareal kan fortsätta sin fina form på hemmaplan där de nu har raden 9-3-0 sista 12 matcherna. Utgångstips 1-0.

Speltips: DnB / Asian 0 Villareal (insatsen tillbaka på X)

Odds: 1.74

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: Betfinal

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Villareal – Sevilla 26/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades