Speltips: Villareal – Celta Vigo (28/4) Spanien; Laliga

Förra speltipset jag delade här på sidan fick vi tyvärr bara pengarna tillbaka. Arsenal lyckades släppa in 1-1 mot Atletico även om dom spelade med 10 man i 80 minuter. Men pengarna tillbaka är bättre än att förlora och idag tänkte jag gå för 4:e raka utan förlust. Jag har hittat ett fint spel i Laliga inför kvällen och även fulpostat 2 andra speltips på facebook som startar kl 17.00 och 17.30. Matchen som jag valt att reka på hemsidan idag är mellan Villareal och Celta Vigo och motivationen hos det ena laget borde vara högre än andra och det ska avgöra denna matchen för oss.

Speltips: Villareal – Celta Vigo (28/4) Spanien; Laliga

Villareal har inte världens bästa form just nu men sitter ändå med 3/5 senaste hemmamatcherna vunna. Man har mycket att spela för ikväll då det inte år många omgångar kvar av La Liga. Man ligger på gränsen till att nå Europa league nästa säsong. Man har både Sevilla och Getafe med bara 3 poäng bakom sig och en vinst ikväll känns väldigt viktigt för att inte låta dom andra lagen komma upp på samma poäng.

Celta Vigo har absolut också en liten möjlighet att nå Europa league men kommer ha det väldigt tufft att nå upp dit. Med tanke på dagens form så ser jag inte riktigt hur man ska klara att ta sig dit med bara 4 matcher kvar där man slåss mot Villareal och Sevilla som är mycket starkare lag. Villareal har förlorat 4/5 senaste bortamatcherna och den sista spelade man oavgjort.

Senast dessa lagen möttes på denna arena så vann Villareal med hela 5-0. Man vann också 2 gånger på bortaplan mot Celta med 0-1 under 2017.

Jag kommer spela på rak vinst till hemmalaget och det spelas till fina 1.72 på Leovegas.

Tipsa om Speltips: Villareal – Celta Vigo (28/4) Spanien; Laliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades