Speltips: Viktoria Plzen vs Hapoel Beer-Sheva (28/9) Europa Leauge

Ända gången jag kände press i livet var när jag kom till världen. Men frågan är om inte gårdagen bar samma känsla. Först den ryska KHL matchen som innehöll allt den egentligen inte skulle ha gjort. 3-2 med 5 minuter kvar i ishockey kan få vem som helst att bita på naglarna och gå runt i cirklar. Tro mig vi var en del som gjorde det men när 60 minuter blåstes av kunde vi bara konstatera att trestegets första hopp var ett faktum.  Ett annat faktum var att dagens rek på hemsidan också gick in. Under 3,5 mål mellan PSG och Bayern Munchen. Säger magkänslan en sak så är det så. Men gårdagens historia byter vi ut mot dagens utmaningar istället.

Håller mig kvar i Europa cupspelet och kollar in Viktoria Plzen hemma mot Hapoel Beer-Sheva. Finns inte ett bibliotek av information lagen emellan mer än att Viktoria Plzen är ett bra hemmalaget och inte har förlorat på 4 matcher. Man är dessutom ligans bästa lag hemma i tjeckien. Möter idag Hapoel Beer-Sheva som inte har tappat poäng på 4 matcher. Men frågan är om inte hemmastyrkan väger över trots allt? Oavsett vad så går jag för att BLGM gör mål idag.

Bollen är rund och allt kan hända men min egen dags form i kombination med 2 formstarka lag som drabbar samman idag talar för ännu en seger seger. Lycka till men inte för mycket! 🙂

spreadsheet el toro

Speltips: BLGM @1,70

Spelstopp:19:00

Spelbolag: Unibet

 

 

Tipsa om Speltips: Viktoria Plzen vs Hapoel Beer-Sheva (28/9) Europa Leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades