Speltips: Viktoria Plzen – Real Madrid; Champions League

Efter en tuff start på min comeback så har man nu återhämtat sig med 4/5 senaste spelen i hamn. Gårdagens speltips satt fint efter att vårt lag fick rött kort redan efter 28 minuter och likaväl lyckades ta ett 0-0 resultat när vi hade spelat X2! Idag är det dags att ge sig in i den lite mer seriösa delen av fotboll, Champions League. Matchen som jag valt att reka idag här på hemsidan ska spelas mellan Viktoria Plzen och Real Madrid. Jag tror nämligen på en lite annorlunda matchbild än den första matchen.

Speltips: Viktoria Plzen – Real Madrid; Champions League

Viktoria Plzen:

Men kommer in i denna matchen med väldigt tung press då man efter 3 spelade matcher nu verkligen måste ta 3 poäng för att ha en chans att ta sig vidare i gruppspelet. Man måste alltså gå för vinst mot ett lag som Real Madrid, ett lag som har bättre spelare på alla positioner och som under minsta lilla misstag kommer straffa en med ett baklängesmål. Plzen är ett av dom starkaste hemmalagen i Tjeckien, men det är inte helt samma lek när man ska ta emot ett lag som Real Madrid.

Real Madrid:

Med delad ledning i gruppen med Roma så kommer man vilja säkra upp en topp position så tidigt som möjligt. Plzen ska vara det enklaste motståndet i denna gruppen och skulle Moskva ta en seger idag så måste Real också göra det för att inte åka ner på en 3:e plats. Skulle man inte ta 3 poäng idag så ställs man alltså mot 2 bättre lag i dom kommande matcherna och riskerar att inte kvala vidare. Ikväll visar man hur pass mycket bättre lag man är och man visar även att man vet när man måste vinna.

Jag tror alltså att Real Madrid kommer straffa Plzen när man går för hårt framåt för en seger idag. Real vill säkra en topp plats och vinner med minst 2 bollar ikväll. Spelet hittas till 1.93 i odds på 10bet.

 

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.