Speltips: Viktoria Plzen – Real Madrid; Champions League

Efter en tuff start på min comeback så har man nu återhämtat sig med 4/5 senaste spelen i hamn. Gårdagens speltips satt fint efter att vårt lag fick rött kort redan efter 28 minuter och likaväl lyckades ta ett 0-0 resultat när vi hade spelat X2! Idag är det dags att ge sig in i den lite mer seriösa delen av fotboll, Champions League. Matchen som jag valt att reka idag här på hemsidan ska spelas mellan Viktoria Plzen och Real Madrid. Jag tror nämligen på en lite annorlunda matchbild än den första matchen.

Speltips: Viktoria Plzen – Real Madrid; Champions League

Viktoria Plzen:

Men kommer in i denna matchen med väldigt tung press då man efter 3 spelade matcher nu verkligen måste ta 3 poäng för att ha en chans att ta sig vidare i gruppspelet. Man måste alltså gå för vinst mot ett lag som Real Madrid, ett lag som har bättre spelare på alla positioner och som under minsta lilla misstag kommer straffa en med ett baklängesmål. Plzen är ett av dom starkaste hemmalagen i Tjeckien, men det är inte helt samma lek när man ska ta emot ett lag som Real Madrid.

Real Madrid:

Med delad ledning i gruppen med Roma så kommer man vilja säkra upp en topp position så tidigt som möjligt. Plzen ska vara det enklaste motståndet i denna gruppen och skulle Moskva ta en seger idag så måste Real också göra det för att inte åka ner på en 3:e plats. Skulle man inte ta 3 poäng idag så ställs man alltså mot 2 bättre lag i dom kommande matcherna och riskerar att inte kvala vidare. Ikväll visar man hur pass mycket bättre lag man är och man visar även att man vet när man måste vinna.

Jag tror alltså att Real Madrid kommer straffa Plzen när man går för hårt framåt för en seger idag. Real vill säkra en topp plats och vinner med minst 2 bollar ikväll. Spelet hittas till 1.93 i odds på 10bet.

 

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Viktoria Plzen – Real Madrid; Champions League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades