13:45
Speltips
Danmark Division 1 05 maj 2019

Speltips: Viborg FF - FC Roskilde 5/5 Danmark - Division 1

Speltips:

Det är alltid skönt när en rek sitter men efter mycket stolpe ut på slutet så är det inget att slå sig för bröstet för. Det var bara en rek i raden av 100 andra som har betydligt bättre form än vad jag har haft på slutet ,men jag ska försöka att följa upp med ännu en seger och återigen vänder jag blickarna mot  danska divison 1 och mötet mellan hemmalaget och tabelltvåan Viborg FF som idag tar emot tabellnian  FC Roskilde hemma på Viborg Stadion i en tidig match med avspark redan 13.45.

Och om pressen låg på Silkeborg i fredags så ligger pressen garanterat på Viborg idag. Om man vill ha en chans att haka på Silkeborg om en direktuppflyttning till Superligan  och slippa ett eventuellt kvalspel så finns det inget annat än en seger som gäller, det vet så väl spelare, ledare, fans och styrelse, det man också vet ÄR att man har ett psykologiskt övertag mot ett bortasvagt Roskilde som endast har vunnit 3 av 14 bortamatcher den här säsongen. Kryssat 3 och förlorat 8. 

Dock ska det inte förnekas att Viborg är ett kryssvänligt lag, och är det laget som har spelat oavgjort flest gånger på hemmaplan denna säsongen (7). Men ska man se helheten i antal inbördes möten på Viborg stadion så har inte Viborg förlorat mot Roskilde sedan den 20e mars 2011.

2 möten har hittills spelats denna säsong. I omgång 9 vann Viborg hemma med 3-2 men fick se se sig besegrade en månad senare när Roskilde spelade hemma och vann med 3-1. 

Som jag skrev i en tidigare rek så är det inget lätt match för Viborg då Roskilde har lika mycket att spela för då man är indragen i botttenstriden där det endast skiljer 4 poäng mellan dom och bottenplacerde Helsingör till att åka ur serien men jag baserar allting på inbördes möten och att man inte har förlorat hemma på 8 år mot Roskilde genom att spela rak etta till 1.85 och tar med ett Asian -1 till 2.60.

Viborg FF:

Det finns en rad för och nackdelar med Viborg sedan ligan drog igen efter nyår. På 6 matcher lyckades man vinna 3 borta matcher i rad och kryssa 3 hemmamatcher innan man i den senaste matchen mot HB Koge åkte på en svidande bortaförlust med 1-0. Trots antal x på hemmaplan så spelar man väldigt målsnålt där endast 5 av 14 hemma matcher har gått över 2,5 mål. Laget har gjort 20 av 49 mål hemma men har släppt in minst baklängesmål istället.  15 av 33. Viborg har desutom tagit ledningen i 19 av 28 matcher och har lyckats behålla den ledningen i 68 procent av fallen, dessutom har laget en fördel att man spelar 3 av sina 5 avslutande matcher på hemmaplan.

FC Roskilde:

Roskilde blandar vinster med förluster och oavgjorda resultat vilket gör att man för stunden ligger på en nionde plats och är indirekt med och slåss i bottenstriden. Det skiljer endast 4 poäng mellan dom och botten placerade Helsingör. Roskilde har gjort fler mål på bortaplan än hemmaplan (26/24) men har istället släppt in flest mål (30/22) vilket ger dom ett snitt på 2.14 baklängesmål per match och en förklaring till att nästan 80 procent av alla matcher har gått över 2,5 mål på resande fot. Roskilde har totalt släppt in 52 mål på 28 matcher och med det så har man ligans sämsta försvar. 

Inbördes:

Viborg har 4 raka hemma segrar mot Roskilde och har inte förlorat sedan den 20e mars 2011. Det var 8 år sedan. 

Kupong/Units:

Då jag sitter på ett tåg just nu på väg till Seoul och skriver reken via telefonen så kommer jag inte kunna lägga dom spelade kupongerna och posta dom i reken förräns jag är framme om några timmar. Men då jag tror att oddset kommer att droppa under dagen så lägger jag ut båda spelen till vad det står i just nu och sen får man hoppas att tåget ökar hastigheten så att man får det till liknande odds när man väl kommer fram. Men jag kommer spela 2 Units på båda kupongerna.

 

 

 

 

 

Lycka till!

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Viborg FF - FC Roskilde 5/5 Danmark - Division 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.85 vs 2.60/ Viborg FF rak etta vs Viborg Asian-1 2 units x 2 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

05 maj 2019

MATCHTID: 13:45

Spel: Viborg FF rak etta vs Viborg Asian-1
Insats: 2 units x 2 units

ODDS: 1.85 vs 2.60/

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades