Speltips: Vegas Golden Nights – Toronto 31/12

Vegas Golden Nights – Toronto, Ishockey NHL

Matchen:

Nyårsafton ikväll och många ska skåla in det nya året med bubbel och glamour, kan man göra det med en glädjande vinst samtidigt så varför inte ?
Dagens speltips är mellan stekheta conferanceledarna Vegas Golden Nights och Toronto har lagts klockan 21.30 svensk tid, vilket innebär att matchen borde sluta ungefär klockan 23.50 !
Jag har valt att spela över 5.5 mål totalt i matchen då det är två lag som satsar allting framåt och försvaret får komma i andra eller tredje hand.
Det är gasen i botten och det syns på lagens målskörd att de gillar att gå framåt. Vegas har gjort imponerande 126 mål efter 36 matcher vilket ger ett snitt på 3.5 mål framåt.
Toronto är inte så dumma på att göra mål heller och har gjort 132 mål efter 39 matcher vilket ger ett snitt på 3.4 mål framåt.

Jag tror detta blir en underhållande match där båda lagen vill avsluta snyggt, Vegas har dessutom vunnit 4 raka hemmasegrar och vunnit 6 raka matcher totalt.
Räknar man med segrar inklusive övertid så kan de skryta med 10 segrar på 11 senaste matcherna !
Toronto har absolut inte spelat dåligt på slutet men det är just målfesterna som sticker ut.
Sista 5 matcherna har slutat med resultaten 8-1, 2-4, 3-2, 7-4, 3-3.

Låt oss avsluta December tillsammans med en spelvinst precis innan vi skålar in det nya året <3

Statistik:

Vegas har hemmaraden 10-5-1-2 och målskillnad 67-42 vilket ger ett målsnitt på 3.7 – 2.3
Toronto har bortaraden 11-1-2-9 och målskillnad 77-66 vilket ger ett målsnitt på 3.3 – 2.9

Eftersom Vegas är ett nytt lag för i år så har de bara mötts en gång tidigare, den matchen vann Toronto med 4-3 efter straffar.

Utgångstipset landar på 4-2 till Vegas.

Speltips: Över 5.5 mål totalt

Odds: 1.74

Spelstopp: 21.30

Spelbolag: Nordicbet

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Vegas Golden Nights &#8211; Toronto 31/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades