Speltips: Växjö vs Frölunda Indians (26/10) SHL

Växjö vs Frölunda

Jag hatar att förlora, inte i ett sällskapsspel eller i fifa 18 där vissa slänger kontrollen i väggen. Min kusin är ett levande exempel på det. Vi bodde ihop en gång i tiden. En lönings fredag bestämde vi oss för att dra ner på stan och köpa fifa 14 och ha en helkväll han och jag. Det hade inte ens gått en timma innan den åkte i väggen. Det va spelets fel, domarens fel och fifa va det sämsta skit man kunde spela. Jag tror jag vann samtliga rundor den fredagen. Men det jag hatar att förlora på är ologiska saker som gårdagens rek. Club Brugge. Inte ens pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat fick man. Istället ska man förlora med 2-0. Är det min tur att skylla på domaren den här gången ? Jag tror fan att jag gör det. Men Vi får ta det goda ur det tråkiga och inse att tresteget lever vidare efter Lazios show på 30 minuter. Går vi hela vägen så har vi örfilat upp bolagen på 7 miljoner kronor. Det kommer skrivas historia. Jag sa till Philip och Tommy igår. Går den in så gör en staty av mig och ställ den på Malta. Lek med den tanken tills vidare och kolla in dagens rek istället.

Växjö mot Frölunda.

Serie tvåan mot serie 7an och om jag inte minns helt fel så vann väl Växjö hemma mot dom  för inte allt för länge sen med 3-1. Nu bjuds man på 2.18 för att göra om bedriften en gång till. Och jag tror faktiskt att man gör det. Frölunda med 3 förluster och 2 vinster på bortaplan medans Växjö har 5 vinster och en förlust på hemmaplan. Jag går på den statistiken idag och kör en rak 1a på en Växjö seger till 2.18 gånger pengarna. Lycka till men inte för mycket.

Spreadsheet el toro

Speltips:Växjö @2.18

Spelstopp:19.00

Spelbolag: Unibet

Tipsa om Speltips: Växjö vs Frölunda Indians (26/10) SHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades