Speltips: Växjö Lakers vs Malmö Red Hawks (19/10) SHL

Sitter faktiskt just nu och rekar på stranden med en kopp kaffe i handen. Klockan är strax innan 07.20 och solen har inte riktigt gått upp än. Vilket varken min fru eller son heller har gjort. Jag gillar verkligen den där stunden man har för sig själv när familjen sover och man kan jobba sina 2 timmar i lugn och ro innan det är dags för frukost. Kaffet har konstigt nog aldrig smakat bättre. Detta kommer bli min dagliga rutin dessutom. Att gå upp tidigt och börja dagen som jag själv behagar innan frugan tar över med sin meditation och yoga och rollerna byts för ett tag. Rekarna har inte riktigt gått min väg den här veckan men jag försöker att inte tänka så mycket på det. 2 raka torskar nu och det är inte mer att göra än att se framåt och tänka att snart borde förbannelsen brytas. Jag har hittat några matcher jag fastnat för idag och jag vet inte om jag är helt ute och cyklar men borde inte Växjö Lakers vinna hemma mot Malmö med typ 5-1?

Obesegrade hemma med 5 raka vinster, 3 vinster och en förlust på bortaplan och en andra plats i tabellen mot ett malmö på en 10e plats med fyra raka bortaförluster. Jag lär ju inte vara den ända i Sverige som har fått upp ögonen för detta oddset eller denna matchen men 1.83 för en Växjö seger kan man inte ignorera så jag lägger mina 1000 kr på det idag. Lycka till men inte för mycket. Nu går solen upp dessutom. Te amo- sins of sound

Spreadsheet

Speltips: Växjö Lakers @ 1,83

Spelstopp: 19.00

Spelbolag:Unibet

Tipsa om Speltips: Växjö Lakers vs Malmö Red Hawks (19/10) SHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades