Speltips: Växjö – Brynäs SHL Ishockey 18/3

Dagens speltips kommer från SHL och det är första mötet i kvartsfinalen mellan serievinnarna Växjö och Brynäs. Här tänker jag kliva in på målmarknaden för ena laget till 1.66 !

Matchen: 

Detta är alltså kvartsfinalen mellan serievinnarna Växjö och Brynäs som kom på plats 10. Brynäs har nyligen gått 3 tunga matcher mot fysiska Luleå och kommer säkerligen lite blåslagna och trötta till start.
Förra matchen för Brynäs va faktiskt bara 3 dagar sedan medan Växjö har fått samla kraft i 9 dagar ! Här tänker jag spela att Växjö ska göra över 2.5 mål till oddset 1.66 hos 10Bet. 
Medan Växjö va seriens näst målrikaste lag på hemmaplan så var Brynäs det lag som släppte in 4e mest mål på bortaplan. Ett utvilad Växjö hemma mot ett troligen slitet Brynäs, nä jag tror Brynäs kommer få svårt att hänga med här och Växjö löser nog denna lina utan större problem ! 

Växjö: 

Laget vann serien överlägset och hade 21p ner till Djurgården ! På hemmaplan avslutade de med raden 17-4-1-4 och målskillnad 88-47. Det gav ett målsnitt på 3.4 mål framåt. 
Trots att Växjö gick in i hårdträning på slutet när de ledde serien så stort så fortsatte segrarna komma. De avslutade serien med 7/10 segrar på hemmaplan. 
Dom är i mina ögon stora favoriter till guldet och endast mitt egna goa Frölunda kan nog utmana om det. 
Så som jag analyserar detta möte så är Växjö 1-2 nummer för stora för Brynäs. Man brukar säga att en sluttabell ljuger aldrig och det skiljde faktiskt hela 38p mellan dessa 2 lag ! 

Brynäs: 

Laget kom alltså 10a i grundserien och fick bortaraden 10-1-3-12 och målskillnad 62-74. Det gav ett målsnitt på 2.85 mål insläppta på resande fot. 
Nu har de gått 3 tunga och intensiva matcher mot Luleå som man gick segrande ur med siffrorna 2-3 vinst, 1-2 förlust, 2-4 vinst. 
Jag tror den matchserien sitter i kroppen och det är inte alltid lätt att ladda om såhär snabbt inpå. Att de nu kommer till supertaggade Lakers borg blir ingen lätt uppgift och får verkligen försöka hänga med i första perioden.  

Inbördes möten: 

Lagen möttes 4 ggr denna säsong och matcherna sluta 3-3, 2-1 Brynäs, 3-3 och sist 3-5 Växjö.
Spelet har alltså suttit 3/4 gånger i år.  

Utgångstipset skrivs till 3-2, 4-2 men vågar inte spela den raka 1an då Brynäs också gjort 3 mål framåt i 3/4 möten.
Spelar hellre på denna lina till lite lägre odds och hoppas Växjö fixar 3 mål innan 2 perioder är spelade så man slipper svettas in spelet ! 😀

Lycka till om du tar rygg !

Tipsa om Speltips: Växjö – Brynäs SHL Ishockey 18/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades