Speltips: Värnamo – Jönköping Superettan 11/6

Måndagens speltips kommer från Superettan och är mellan lagen Värnamo och Jönköping. Två lag som ofta levererar mål framåt men får inte med sig så många poäng som de säkert önskat. 
Här både tror och hoppas jag de darriga försvaren fortsätter och varsitt mål borde de kunna kämpa in !

Superettan: 

Jumbon Värnamo på plats 16 tar emot Jönköping på plats 11. Det är två klubbar som inte ligger där de hade räknat med inför säsongens start. Värnamo hade nog realistiska mål om att hamna på plats 12-8 någonstans medan Jönköping ville ge de andra favorittoppade lagen en match om topp 3 placeringarna. Nu är det lite krisstämpel i båda klubbarna och båda lagen behöver 3 poäng här. 
Jag tror på en match där båda laget kommer spela liiiite mera offensivt än vanligt och därför svänga en del fram och tillbaka. 
Här lägger jag 2000 kr på BLGM till fina oddset 1.76 hos 10Bet. 

Värnamo: 

Laget ligger näst sist i hemmatabellen (men med 1 match mindre spelad) och har raden 1-1-3 och målskillnad 5-9. Laget snittar således ca 1-2 på hemmaplan och deras defensiv har haft stora problem att hålla tätt. 
Men på 5 matcher har de iaf gjort 5 mål framåt och idag möter de ett komfortabelt motstånd och visst ser chanserna ljusa ut för att göra minst 1 mål idag med. 
Att de ska hålla nollan är väl mindre troligt med tanke på lagets defensiva form. På dom 4 senaste matcherna har de 4 förluster och släppt in 3,4,4,4 mål bakåt. Visst i 3 av matcherna har de mött de 1an, 2an och 6an i tabellen. Men försvaret har varit pinsamt dåligt ändå. Jönköping spelar absolut inte som ett topplag men de har en pålitlig offensiv så jag kan inte se Värnamo hålla nollan denna match heller.

Jönköping: 

Laget ligger 11a även i bortatabellen och har där raden 2-0-3 och målskillnad 6-7. De snittar således strax över 1-1 och detta spel har suttit i 4 av deras 5 bortamatcher. 
Till start kommer de med en väldigt tveksam form iom att de blivit nollade i 2 raka matcher nu. Visserligen har de mötts 2 av ligans bästa försvar i Helsingborg och Eskilstuna. 
Nu står de inför en betydligt lättare uppgift på pappret. Istället för att möta ligans bästa försvar ska de nu möta laget som släppt in mest mål av alla. 
Med bara 2 poäng ner till kvalstrecket är det ytterst viktigt med en seger här för att vända på formen. Jönköping ska inte vara här nere och plaska så här borde de tända till !

Lagens form på hemma respektive bortaplan samt inbördes möten: 


Som ni ser så blir det ofta en del mål när lagen spelar och 3 raka inbördes har suttit på BLGM. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Värnamo snittar ca 1-2 på hemmaplan.

✅ Jönköping snittar över 1-1 på bortaplan. 

✅ Båda lagen är desperata efter 3 poäng. 

⚠ Båda lagen kan börja avvaktande då de absolut inte har råd att släppa in första målet. 

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Värnamo – Jönköping Superettan 11/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades