Speltips: Värnamo – Falkenberg Maxbet 29/5

Tisdagens speltips och Maxbet kommer från Superettan och det är bottenlaget Värnamo som tar emot topplaget Falkenberg. Här tycker jag oddssättarna är ute på lite tunn is och tänker syna det fina oddset 1.75 på den gul-blåa vinstmaskinen med en liten försäkring !

Maxbet: 

Här ska vi se mötet mellan jumbon Värnamo på plats 16 ta emot tabell 2an Falkenberg. Som tabellen säger är klubbarna ljusår från varandra här i inledningen av Superettan efter 9 omgångar. 
Värnamo står på 5 poäng medan Falkenberg har jobbat hem 20 poäng. Värnamo har målskillnad 5-17 medan Falkenberg stoltserar med 18-11 och spelar en betydligt roligare fotboll. 
Förra året skiljde det bara 1 poäng mellan lagen när sluttabellen summerades men jag är övertygad om att det gapet kommer vara större denna säsong. 
Jag vet inte hur oddssättarna tänker här, det är två klubbar i helt olika form. Jag tänker syna Falkenberg Asian 0 till höga 1.75 på LeoVegas som har högst odds i skrivande stund. (Pengarna tillbaka på kryss)

Värnamo: 

Laget ligger alltså sist i tabellen med raden 1-2-6 och målskillnad 5-17. Det finns inte många ljusa glimtar eller halmstrån att gripa efter här. På hemmaplan har de raden 1-1-2 och målskillnad 4-5 trots att de inte mött de bästa lagen än. Värnamo får inte spelet att stämma och efter 9 matcher har de alltså bara 1 seger och den kom mot Varberg som just nu är det 3e sämsta bortalaget i ligan. 
Efter en tuff start på säsongen med 3 raka förluster kom sedan segern mot Varberg och fansen hoppades på en liten nytändning. Det blev istället förlust mot Landskrona och sedan två raka 0-0 matcher. Efterdom säckade Värnamo ihop totalt och har nu två förluster med 1-3 och senaste 4-0 i ryggen inför denna match. 

Jag ser ingenting som talar för en vändning ikväll när man nu tar emot stekheta Falkenberg som öser in mål, jag tror Värnamo kommer ligga lågt i försvaret och försöka hålla nere siffrorna så länge det går.

Falkenberg: 

Laget ligger på en imponerande 2a plats i totaltabellen med raden 6-2-1 och målskillnad 18-11. Men de har faktiskt imponerats mest på bortaplan och leder hela den tabellen trots en match mindre spelad. 
Där har de raden 3-1-0 och målskillnad 10-6. De har gjort mest mål av samtliga lag och har snittat 2.5 mål framåt på resande fot. Idag hoppar de in i spelarbussen och beger sig till krisstämplade Värnamo för att åter igen vända hemåt med 3 fina poäng. 

På sina 4 första bortamatcher har de mött, Brage, Halmstad, Gais och Landskrona. Alla lag ligger såklart före Värnamo i tabellen med 3 av dessa 4 lag ligger även topp 7 i tabellen så de har inte haft några lättare motståndare. Nej Falkenberg har spelat en offensiv och effektiv fotboll och Värnamo kommer få det tufft idag. Det lilla minus man kan ge Falkenberg är väl deras defensiv. Nu är 9 omgångar spelade och det är ovanligt att se en tabell 2a med 11 insläppta mål på 9 matcher. Det finns lite svängdörrar där som räddas upp av en sylvass offensiv istället, men självklart finns detta i mitt bakhuvud när jag skickar in pengarna. 

Inbördes möten: 

Eftersom båda lagen har parkerat i Superettan senaste åren så har lagen mötts en del gånger samt i svenska cupen. Lagen har mötts 10 ggr och det är Falkenberg som har det stora psykologiska övertaget inför tisdagens match. Falkenberg har vinstraden 8-2-0 i inbördes möten mot Värnamo och jag blir extremt förvånad om den bryts nu när lagen har sån otroligt skillnad i dagsform. Se bild:

Lagens form och resultat denna säsong: 

Saker som talar FÖR och EMOT mitt maxbet: 

✅ Värnamo har väldigt dålig form och kommer med två storförluster i ryggsäcken.

✅ Värnamo har bara vunnit 1/9 matcher medan Falkenberg bara förlorat 1/9 matcher. 

✅ Värnamo har bara gjort 1 mål totalt på senaste 5 matcherna ihop. 

✅ Falkenberg har vunnit 8/10 matcher mot Värnamo och aldrig förlorat mot dom. 

✅ Falkenberg vände ett underläge till seger sist trots 1 man utvisad. Måste stärkt lagkänslan och självförtroendet enormt till denna match. 

⚠ Falkenberg har lite problem med defensiven och släpper in mycket mål för ett topplag. 

Lycka till om ni ryggar, kom ihåg att spela bara för pengar du har råd att förlora. Jag ligger i skrivande stund + 59.000 kr denna månad i mitt spreadsheet så jag har råd. Ni ska aldrig satsa högre summor för att “vinna tillbaka” andra förlorade spel. Detta är MITT maxbet och du ansvarar för dina insatser. <3 

Tipsa om Speltips: Värnamo &#8211; Falkenberg Maxbet 29/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades