Speltips: Valenciennes – Quevilly Rouen 8/12

Valenciennes – Quevilly Rouen, Fotboll Frankrike Ligue 2

Matchen:

Fransk fotboll på tapeten igen, denna gång är det inte i högsta divisionen utan ett steg neråt på stegen.
Jag har valt att spela att hemmalaget Valenciennes ska hemmabesegra nykomlingen Quevilly Roen till otroligt fina oddset 1.94 hos BetFinal.
Oddssättarna verkar inte vara så insatta i denna liga och har inte så bra koll på hur nykomlingen presterat så här långt.
Lägre liga betyder alltid svagare favoriter men när man analyserar Quevillys 8 ligamatcher på bortaplan så ser man 1 oavgjord och 7 förluster, och dagens bortamatch är inte speciellt lätt heller.
Hemmalaget ligger just nu 11a totalt och 9a i hemmatabellen. Nykomlingen ligger på plats 19 totalt och sistaplatsen (20) när vi summerar bortatabellen.

Valenciennes är ett etablerat Ligue 2 lag som jag är övertygad om kommer plocka ner Quevilly till slut i kvällens match, sport är sport men när bortalaget snittar 2 insläppta mål på resande fot så är det svårt att vinna matcher. Faktum med är att i de 7 senaste bortamatcherna har de just släppt in minst 2 mål i varje match, gör de likadant ikväll så blir det 3 poäng till Valenciennes.

Statistik: 

Valenciennes har hemmaraden 4-3-2 och målskillnad 13-8 efter 9 matcher.
Quevilly Rouen har bortaraden 0-1-7 och målskillnad 6-17 efter 8 matcher.

Eftersom bortalaget har legat längre ner i seriesytemet så har lagen aldrig mötts och därför finns ingen inbördes statistik.
Valenciennes har tagit 3 imponerande segrar här på hemmaplan iår, bland annat mot serieledande Reims med 3-0, 4-2 senast mot tabell 6an Lorient och även tabell 9an Sochaux med 3-1.
När nu ligans sämsta bortalag kommer på besök så borde vinstmöjligheterna vara fina och oddset 1.94 är på tok för högt enligt mig.

Denna match lutar åt 2-0, 2-1 !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Valenciennes – Quevilly Rouen 8/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades