Speltips: Valencia CF – Espanyol (8/4) Spanien; La Liga

Igår tog vi 4:e raka segern på hemsidan när Tampa Bay Lightning besegrade Buffalo Sabres. Vi hade spelat -1 och matchen slutade 7-5 till Tampa. Det såg länge mörkt ut men efter 3 mål i sista perioden av Tampa så vände man matchen totalt. Idag ska vi gå för 5:e raka vinsten och idag har jag hittat en match i Spanien. Matchen jag tänkte dela som speltips är i La Liga och är mellan Valencia och Espanyol.

Speltips: Valencia CF – Espanyol (8/4) Spanien; La Liga

Valencia ligger på 4.e plats i la liga och har visat fin fotboll denna säsongen. I dom senaste 5 hemmamatcherna har man vunnit 4 av dom. Matchen man förlorade var mot ingen mindre än Barcelona. Man har gjort minst 2 mål i 4/5 senaste hemmamatcher som dom har spelat och kommer gå för ännu en stabil seger idag. Det totala snittet på antal mål hemma denna säsongen är 2.13 per match och idag tar man emot 13.e platsen Espanyol.

Espanyol har inte direkt så mycket att spela för eftersom man ligger långt upp ifrån relegation och för långt ner för Europaspel. Espanyol har spelat 7 raka matcher på bortaplan utan att lyckas vinna och idag får man det extremt tufft mot tabell fyran.

På Estadio de Mestalla har Valencia vunnit 7/8 senaste matcherna dessa lagen spelat mot varandra. Varje gång i dessa 8 matcherna har Valencia gjort minst 2 mål. Idag har jag valt att inte spela raka 1:an även om jag helt klart tror att dom vinner. Men statistiken talar för sig själv och jag har spelat Valencia över 1.5 mål till 1.68 gånger pengarna på 10bet.

Jag önskar alla lycka till vid rygg och kom ihåg att inte lägga mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Valencia CF – Espanyol (8/4) Spanien; La Liga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades