Speltips: Vägen mot 8 raka Maxbet 10/6

Söndagens speltips och Maxbet är hittat i god tid. Här har jag grottat ner mig i en Japansk fotbollsmatch från J-League Division 2 och det är helt skilda världar på lagen som möts. 
Jag tänkte först trycka in hela magväskan på den raka 2an till 1.90 men spelar lite safe och går ner på Asian -0.25 istället och får oddset 1.64. Det innebär halva insatsen tillbaka om det slutar X. 
Detta är MITT maxbet och inte DITT. Jag uppmanar inte någon att höja sin insats om man själv inte tycker spelet är värd det.

Maxbet: 

Lagen som möts är nästjumbon Ehime på plats 21 och serieledande Oita ! Det skiljer 20 placeringar, 23 gjorda mål och 23 poäng mellan lagen. Bara där förstår ni vilken klasskillnad det är på lagen denna säsong. 
Hemmalaget är heeeeelt ur form och har inte vunnit en match på dom 10 senaste matcherna. Lite annorlunda är det för serieledarna som har vunnit 6 av dom 10 senaste och spottar in målen i jämn takt. 
Jag kan verkligen inte se hemmalaget vinna här, för de har trots allt bara vunnit 2/17 matcher i år och nu mot serieledarna så lär inte nästa seger komma. Asian -0.25 känns riktigt bra till 1.64 och som jag ser det kan jag max förlora min halva insats. Det är trots allt en serieledare som vinner ofta men de vinner med små marginaler som 1-0 och 2-1 ofta. Här tar jag det säkra före det osäkra !

Ehime: 

Laget ligger näst sist i hemmatabellen och efter sina 8 matcher har de raden 0-3-5 och målskillnad 6-13. De har alltså INGEN seger på hemmaplan och möter nu ligans just nu bästa lag. 
8 hemmamatcher och endast hållit nollan 1 gång denna säsong. Samtidigt har INTE gjort 2 mål framåt i en enda heller. Det innebär att om denna form fortsätter så kan jag inte förlora hela mitt maxbet om serieledarna bara gör ett enda mål i matchen. Och Oita har gjort 2 mål framåt i 5 raka matcher nu….

Nä om Ehime ska komma ur bottenträsket får de ta sig resa sig ordentligt spelmässigt. Den totala raden denna säsong är 2-5-10 och de förlorar mer matcher än de vinner och spelar X tillsammans. 
När en formtoppad serieledare kommer på besök så lär inte tränaren ändra mycket i spelet och kommer såklart inte satsa offensivt. Deras mål blir nog att hålla 0-0 så länge som möjligt. Kommer 0-1 och de lyfter laget så är jag övertygad om att 0-2 ligger närmare till hands på en kontring än 1-1. Ehime kommer få det tufft på söndag !

Oita:

Laget leder alltså ligan efter 17 omgångar. De har imponerande raden 10-4-3 och 33-23 i målskillnad. På bortaplan har de raden 5-0-2 och målskillnad 12-11. Då ska man veta att 6 av dom insläppta målen kom i en och samma galna match. Jag såg matchen från en stream på mobilen i sängen för Kenny hade rekat den matchen. Det stod 3-0 efter 6 min och 5-0 efter 27 min. Det va helt absurda scener på planen och man undrade om allting gick rätt till. Men men, det positiva ur den genomklappningen var att de tog sig i kragen och vann dom sista 60 min med 1-2. Visar på bra lagmoral och lite kämparglöd trots en mardrömslik start i ryggen.

Utöver den matcher har de fin form och faktiskt vunnit 9/13 senaste matcherna. Det som sticker ut är att de gjort mest mål av alla i ligan och offensiven är det inga fel på. 
De levererar i jämn takt och har gjort minst 2 mål framåt i 5 raka matcher nu och gjort minst 1 mål framåt i 15/17 matcher. 
Nu åker de den korta resan på 4h till Ehime och ska på pappret spela en av säsongens lättaste bortamatcher. 

Lagens totala form sista tiden:

Lagens hemma respektive bortamatcher i år: Och med mitt spel kan jag alltså bara förlora alla pengar om hemmalaget vinner. 
Känns långsökt va ? 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Ehime har gjort minst mål av alla lag och snittar bara 0.58 mål framåt.

 Oita har gjort mest mål av alla lag och snittar 1.95 mål framåt.

 Ehime har 0 segrar på hemmaplan.

 Oita har vunnit 71 % av sina bortamatcher. 

 Oita har jobbat hem 3 ggr mer mål och 3 ggr mer poäng än Ehime denna säsong och slåss för guldet och en uppflyttning. 

 Ehime förlorar aldrig stort och Oita vinner aldrig stort. Tajta förluster och tajta vinster när dessa lag spelar. Därav mitt Asian spel som ger en liten gardering. 

Lycka till om ni tar rygg, kom ihåg att aldrig spela mera för vad man har råd att förlora. Och höj INTE din insats bara för att jag gör det. <3 
Alla ansvarar för sina egna insatser !

Lägg märke till att jag inte kan låsa detta spel i mitt spreadsheet då man inte kan rätta halva vinster/förluster i efterhand. 
Om det blir X så ändrar jag till 5000 kr och förlust eftersom jag då förlorat halva insatsen. 

Tipsa om Speltips: Vägen mot 8 raka Maxbet 10/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades