Speltips: Utrecht v Feyenoord (24/1)

Jag gnällde häromdagen att det knappt blev någon spänning mellan Jong Ajax v Cambuur då reken avgjordes redan efter 16 minuter. Gårdagens match mellan Scunthorpe v Doncaster var desto värre. Där avgjordes inte matchen förrän matchen sista spark sär Doncaster kvitterade i den 96(!)e minuten. Jag föredrar nog att matchen avgörs vid 16e minuten. Jag nu uppe i fyra raka vinster och inte tre. Dagen då vi åkte på Arsenal matchen så satte jag även Manchester United matchen. Dagens utbud är inte heller sådär jätteimponerande, men jag har funnit ännu ett guldkorn där jag går in med hela åtta units ikväll. Den spelas i Holland och ”toppmötet” mellan Utrecht v Feyenoord.

Utrecht v Feyenoord

Vi har ett toppmöte i Hollands högstaliga idag där sjätteplacerade Utrecht tar emot femteplacerade Feyenoord. Vi gör som vanligt och tar en titt på tabelläget.

5. Feyenoord 18 matcher 37:18 32 poäng.

6. Utrecht 18 matcher 28:29 29 poäng.

Som ni ser skiljer det endast tre poäng mellan lagen där båda lagen just nu har en Europa kval plats. Dock så skiljer det bara mellan 3-6 poäng ner till åttonde plats för att inte nå Europa platserna. Jag ser framför mig en öppen match där båda lagen kommer att gå framåt för att försöka vinna matchen då inget av lagen ”tjänar” särskilt mycket på ett oavgjort resultat.

Utrecht målsnitt: 1.55 mål/match – insläppta: 1.61 mål/match

Utrecht fem senaste ligamatcher: 1-1, 3-1 (f), 1-1, 0-1 (v) & 1-1.

Feyenoord målsnitt: 2.05 mål/match – insläppta: 1 mål/match.

Feyenoord fem senaste ligamatcher: 2-0 (f), 5-1 (v), 3-1 (v), 0-7 (v) & 1-1.

Utrecht fyra av fem senaste matcher har alltså slutat med att båda lagen gör mål.

Feyenoord tre av fem senaste matcher har slutat med att båda lagen gör mål.

Fem senaste H2H: 2-0, 3-3, 2-1, 1-2 & 3-2.

Som ni ser så har fyra av fem senaste matcherna mellan lagen slutat med att båda lagen gör mål.

Nej jag tvekar inte en sekund och spelar båda lagen gör mål till ett fint värde och investerar hela åtta units.

🏆 Eredivisie
⏱ Today 20:00
🇳🇱  Utrecht v Feyenoord
✍️ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.66 (Bethard)
8️⃣ Units

Spelbolag: Sätt in 500 kr och få 1500 att spela för – Bethard

Tipsa om Speltips: Utrecht v Feyenoord (24/1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades